Demokrat Zafer

MEMLEKET İNEGÖL; Gençler mi? Onlar zaten bizden

Yaklaşan seçim nedeniyle çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Memleket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Yasemin Soydan yaptığı şehir turu sonrası ‘Doğup büyüdüğüm,evlendiğim, çalışıp kazandığım, lokantasında, çay bahçesinde, parkında vakit geçirdiğim şehrim size hizmet etmeye geliyorum diyerek İnegöl sokaklarında hemşehrilerimizi selamdım.’ dedi.
Gündüz Cerrah, Yeniceköy ve Akhisar esnafları ve kıraathanelerinde hemşehrilerimizle sohbet ettik. Büyüklerimiz bizim kız diyerek çay ikram edip, desteklerini ilettiler. Gençler mi? Onlar zaten bizden. diyen Yasemin Soydan Yakın ilgileri için teşekkür ederim. diyerek ilave etti.

Gece ise Kulaca, Yiğitköy ve Bilalköy kıraathanelerinde hemşehrilerimize projelerini anlattırken,Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı yetkilileri ve gençleri de broşürleri evlerin kapılarına kadar ulaştırdı. Yakın ilgiyle karşılanan yetkiler Muhtarlarımıza ve köy halkına teşekkür ederek ayrıldı.

Memleket Partisi İnegöl’den Bursa 2. Bölge adayları Yasemin Soydan, M. Alper Şeker, çoğunluğu İnegöl Mobilya üreticisi ve satışını meslek edinen  İnegöl İlçe Yöneticileri ile birlikte
İMİDER (İNEGÖL MOBİLYA İHRACATÇILARI DERNEĞİ) Ziyaret etti.İlçemizin Mobilya dış ticaretinin son durumu hakkında bilgi alan Yasemin Soydan Mobilyacıların en önemli sıkıntısının hammadde tekeli olduğunu, bildiklerini sanayileşmenin hammadde açısından da gelişmesinin önemli olduğunu dile getirdi ‘Bir fuar zamanına daha geldik ve halen nereye yapılacağı belli olmayan projeyi beklerken yıllar geçti. İnegöl’e yakışmıyor. Böylesine gelişmiş bir sektörün ilçede çoktan bir Arge merkezi olması lazımdı. ‘dedi. Aslında asıl sıkıntının bu kadar ihracat yapan bir ilçenin mecliste yeterince temsil edilmemesi ve sorunların dile getirilmemesi olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Eyüp Selçuk Bozoklu ve yönetim kurulu üyelerine yakın ilgileri ve verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek ayrıldılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ