Demokrat Zafer

Bursa’da Memleket Parti Milletvekili Adayından Önemli Tespit!

Memleket Partisi Bursa 2. bölge Milletvekili Adayı Ömer Kayır Bursa’da Koza Han’da esnafını ziyaret etti. Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan tecrübeli devlet adamı dikkatle esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Ömer Kayır “her zaman esnafımızın yanındayız” mesajını vererek esnafın moral ve motivasyonunu tazeledi. Milletvekili adayının girdiği her dükkanda güler yüzle karşılanması dikkatlerden kaçmadı. Kariyeri boyunca devletin çok önemli mevkilerinde görevler üstlenen Ömer Kayır, esnafın sesini “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizin sesinizi kürsüden  duyuracağım.” sözü verdi.

Ömer Kayır Tarikat-ı Muhammediye şeyhlerinden alim mütefekkir tabip ve devlet adamı Dr. Emin Acar efendi hazretlerini İnegöl’de yerinde ziyaret ederek dua okudu. Kayır;
“Devletimize ve milletimize üstün yararları bulunan Emin Acar hocamız ile anılarını yad eden milletvekili adayı, devletimize ve milletimize yararı bulunan hocalarımızı asla unutmamamız gerektiğini birkez daha belirtmek isterim.” dedi.

Kayır bir gecede üç dernek gezerek üyelerle bir araya geldi. Şavşatlılar Derneği’ni ziyaret eden milletvekili adayı, Şavşatlıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Oradan Kafkaslılar Derneği’ne geçen Kayır  milli değerler, barışın ve dayanışmanın önemini vurgulayan konuşması sonrasında üyeler tarafından yoğun alkışla desteklendi. Ziyaretlerinin sonuncusunu Genç Demirtaşlılar Derneği’ni ziyaret ederek gerçekleştiren Kayır burada Demirtaş’lı gençlerin yoğun talepleri ve bölgeyle alakalı şikayetleriyle karşılaştı. Gençleri ilgiyle dinleyen kayır, özellikle ulusal basından etkili tanıdıklarını harekete geçirerek gençlerin sesini duyurmak amacıyla ilk hamlesini yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ