Demokrat Zafer

Kale Kilit BAU Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi

Kale Kilit, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın lider Mimarlık, Malzeme ve Sistemler Fuarı BAU 2023’te tüm ürün gruplarını ziyaretçileri ile buluşturdu. Kale Kilit’in inovatif ürünü yeni akıllı kilit sistemi ise beğeni topladı. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Kale Kilit İhracat Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Mumcu, ürün teknolojisinde benimsedikleri inovatif yaklaşımları, profesyonel ihracat ekipleri ve dijitalleşme hamleleri ile 100’un üzerinde ülkede faaliyetlerini sürdürülebilir kıldıklarını vurgularken, inşaat sektöründeki profesyonelleri bir araya getiren, yapı malzeme ve sistemleri için oldukça önemli bir iş ağı olan BAU Fuarı’na katılarak yeni ihracat pazarları hedeflediklerinin altını çizdi.

Kale Kilit, dünyanın lider Mimarlık, Malzeme ve Sistemler fuarı BAU 2023’te geniş ürün yelpazesi ile yer aldı

Kaliteli ürünleri ile tüketicilere güvenlik çözümleri sunan Kale Kilit, 17 – 22 Nisan 2023 tarihlerinde Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen, dünyanın en prestijli yapı fuarlarından biri olan BAU 2023’e katıldı. Kale Kilit, inşaat sektöründeki tüm paydaşları bir araya getiren, mimari, malzeme ve sistemler için oldukça önemli bir ağ olan BAU 2023’te, kilit, silindir, çelik kapı, çelik kasa, elektronik kilitler, geçiş kontrol üniteleri ile kapı ve pencere kilit sistemlerinin yer aldığı geniş ürün yelpazesini sergiledi. Aynı zamanda mobil uygulama, kartlı geçiş sistemleri gibi çeşitli yöntemlerle kontrol edilebilen inovatif ürünü yeni akıllı kilit sistemi ile de beğeni topladı.

“Hedef pazarların kilidini doğru stratejilerle açacağız”

Fuar katılımı ve ihracat stratejileri ile ilgili değerlendirme yapan Kale Kilit İhracat Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Mumcu Hem müşterilerimiz hem de potansiyel iş ortaklarımızla dünyanın lider Mimarlık, Malzeme ve Sistem fuarı BAU 2023’te bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dijitalleşen dünyada hala bir araya gelmek ilişkileri sıcak tutmak açısından önemli. Önümüzdeki dönemde de önceliğimiz; mevcut ve potansiyel müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunarak pazarda büyümeye devam etmek. BAU gibi katıldığımız ve katılacağımız önemli fuarlarda ihtiyaca yönelik güvenlik çözümlerimiz ve inovatif ürünlerimizle ihracat coğrafyamızı genişletmeyi ve uzun yıllardır taşıdığımız Kilit Sektörü İhracat Şampiyonu unvanını sürdürmeyi hedefliyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ