Demokrat Zafer

VARHIZ’DAN ART ARDA PROJE! 1 AY ARAYLA 2 ŞARKI YAYIMLADI!

Kendine has tarzı ve müzik sektöründe yaptığı farklı projelerle dikkat çeken Varhız, yeni şarkısı De Bakayım A’yı 21 Nisan Cuma günü Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu.

HABER SEDAT SARIKAYA

‘’Roman Dili ve Edebiyatı’’ konseptinin ilkini Sepetci isimli şarkısıyla Mart ayında yayımlayan sanatçı, bir ay arayla serinin ikincisi olan De Bakayım A isimli şarkısını buluşturdu.

Aslen Tepecikli ve Roman olan Varhız, sanatında Roman dili ve edebiyatını önemli bir yerde tutuyor. Roman kültürü ile büyüyüp müziğin içerisine doğan sanatçı, küçük yaşlarından itibaren yapmış olduğu bestelerini art arda yayımlamayı planlıyor.

Henüz daha yayımlanmadan sosyal medyada videolar çekilen ve ilgi gören De Bakayım A şarkısına roman tarzı videolarla görsel şölen sunulacak. Sanatçının farklı tarzı, kendine özgü müzikal kimliği ve Roman kültürünü yansıtan çalışmaları ile dinleyicilere alışılagelmişin dışında bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Söz ve bestesi Varhız’a ait olan De Bakayım A’ın prodüktörlüğünü ise dünyaca ünlü perküsyon üstadı Memduh Akatay üstlendi.

Varhız’ın De Bakayım A şarkısı, 21 Nisan Cuma günü Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarında yerini aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ