Demokrat Zafer

Türk milletinin refahı, mutluluğu ve zenginliğinin artması, Türk devletinin sözü dinlenen güçlü bir devlet olabilmesi için çalışacağım!

Bayram Kazancı, Zafer Partisi’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanlığı görevine getirildi.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bayram Kazancı’ya Genel Başkan Ümit Özdağ’ın oluru ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanlığı görevi verildi.

Parti Genel Sekreteri İsmail Koncuk imzasıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanlığı görevi kendisine tevdi edilen Bayram Kazancı, görevden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursalı iş insanı ve siyasetçi Bayram Kazancı yaptığı açıklamada, ”Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanlığı görevine şahsımı layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ olmak üzere Genel Sekreterimiz İsmail Koncuk ve Zafer Partisi’nin değerli üyelerine teşekkür ederim.

Düsturumuz kim tarafından yapıldığına bakılmaksızın Türk milletinin, Türk devletinin çıkarına olan her konuyu desteklemek ve hayrına olmadığını düşündüğümüz her konuda da önerilerimizi söylemek olacaktır.

Asıl meselemiz Türk milletinin refahı, mutluluğu ve zenginliğinin artması, Türk devletinin sözü dinlenen güçlü bir devlet olabilmesidir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ