Demokrat Zafer

Alfatlı’ya ana ocağında coşkulu karşılama

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramının son gününde de  çalışmalarına devam etti.  28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Köylülerinden Alfatlı’ya tam destek

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Sıra Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı bayramın son gününde partisinin milletvekili adayları İsmail Demir, Şaban  Demir, İsmail Aslan ,Ceyhan İnci, Selahattin Celt ve Hasan Uslu ile  beraber ana ocağı  Keles Kozubudaklar Köyüne gittiler.

Coşkulu bir kalabalıkla BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge Milletvekili adayı Alfatlı‘yı karşılayan Kozbudaklar Köyü muhtarı Mehmet  Yıldırım ve Kozbudaklar Dernek (KOZDER) Başkanı Resul Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve köylüleri Alfatlı’nın her daim yanında olduklarını ve tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Alfatlı, köylülerii ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında şu açıklamaları yaptı”

Bugün çocukluğumun her yaz tatilinde gelmeyi dört gözle beklediğim köyümden olmaktan oldukça mutluyum. Kuruluştan kurtuluşa kadar geçen süre zarfında dağ yöresinin fertlerinin ortak özelliği, bayrağını, ülkesini seven, her türlü imkânsızlığa rağmen hiçbir dönem büyük Türk Milletine, değerlerine ihanet etmemiştir. Ben de bu yörenin bir evladı olmaktan şeref duyuyorum.

Yörenin eksikliklerini biliyorum

Sizlerin desteği ile milletvekili seçildiğim takdirde dağ yöresinin ve köylerimizin ciddi anlamda eksikliklerini ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında canla başla çalışacağım. Bu yörenin kalkınması ve daha da insanca yaşayabilmesi için Gazi mecliste de üzerine düşen her şeyi sonuna kadar yapacağını” ifade etti.

Siyasette ana ilkesinin, önce ülkem, beldem ilçem, mahallem  ve şehrim, daha sonra da partim diyeceğim bir anlayışı olduğunu belirten Alfatlı” öncelikle hedefimiz milletvekili seçilmemiz durumunda, yöremizin Bursa’mızın hizmetlerden daha fazla istifade etmesi için elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağım. Bu konuda bugüne kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Çalışmak bizden, destek sizden takdir Yüce Allah’ın “ dedi Hemşerileri Alfatlı’ya her iki seçim bölgesinde tam destek sözü verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ