Demokrat Zafer

İnce: Merak etmeyin daha 25 gün var

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak “Merak etmeyin daha 25 gün var. Bu işi bitireceğiz” dedi. Yalova’ya bursa Milletvekili adayları ve Bursa’dan 3 otobüs partili ile giden heyet; “14 mayısta vatandaşımızın çektiği ızdıraba son vereceğiz.” dedi. Bursa Milletvekili adayları

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da bir seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan İnce, “Üçüncü bir yol lazım bize, o nedenle yollardayız” dedi ve şöyle devam etti:

– Bu memleketi uçurumun kenarından alıp düzlüğe çıkaracağız. Ne Erdoğan’la olur ne de Erdoğan’ın eskileri ile olur. Merak etmeyin daha 25 gün var. Bu işi bitireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın.

“ALAYINI PAKETLEYECEĞİZ”

– Bir yanda tek adam, öbür yanda tek aday. Ya biz tek adamdan bıktık, niye tek aday? “Sonuç kötü olursa faturayı sana keseriz.” Yapma ya. Demek ki siz sonucun kötü olması için uğraşıyorsunuz.

– 17 parti bir araya gelmişsiniz, 11 büyükşehir var, trilyonlarca lira Hazine yardımı var, gazeteleriniz televizyonlarınız var. Bu garibanın 2006 model bir otobüsü, bir de telefonu var. Bu iktidarı da bu muhalefeti de birlikte göndereceğiz. Alayını paketleyeceğiz.

Bursa milletvekili adayları;

Bursa 1.bölge

  1. ÖZCAN ÖZEL
  2. RUŞEN SEVER
  3. DEREN PAKİZEKARAKAYA
  4. AHMET ATALAY
  5. CEVDET ŞEN
  6. ALP GÜMÜŞ
  7. ZEYNEP GÖKMEN
  8. UMAR BATINAYEREĞİLMEZ
  9. ALİ KAĞANASLANOĞLU
  10. BERKAY DESOVALI

Bursa 2.bölge

  1. ÖMER KAYIR
  2. MESUT ŞAHİN
  3. YASEMİN SOYDAN
  4. İLKER KILIÇ
  5. DOĞAN YILDIZ
  6. İLKER ÇEVİK
  7. ŞENOL SELÇUK
  8. RÜYA ÖZDEN
  9. HAMİT ŞAKAR
  10. UMUT KAYGISIZ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ