Demokrat Zafer

Decollage Art Space Nisan Etkinlikleri

Decollage Art Space, Mayıs ayında gerçekleşecek Gölge Artizm’in kişisel sergisi “Lâl Gece” öncesi birçok etkinlikle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Aşağıda detaylı programını bulabileceğiniz Nisan etkinliklerinde buluşmak üzere.

Program:

15 Nisan Cumartesi 14:00-17:00

Sinem Kaya ile Joan Miro Resim Atölyesi

Decollage Art Space’te tuval üzerine akrilik atölyeleri devam ediyor. Sinem Kaya eşliğinde gerçekleşen atölyede Joan Miro’nun dönemi, sanatı ve tekniği ile ilgili bilgi sahibi olup, sanatçının “The Cock” eseri üzerine çalışılacak. Atölyede tüm malzemeler Decollage Art Space tarafından karşılanacaktır.

15 Nisan Cumartesi 21:00

Murat Evgin “Sezen Aksu” Şarkıları – 3

Şarkıları ve dizi müzikleriyle kırktan fazla ülkede dinlenen Murat Evgin, “Sezen Aksu Şarkıları” ile sevenleriyle Decollage Art Space’te buluşuyor. Sezen Aksu’nun Türk müziğine kazandırdığı parçalar; Murat Evgin yorumu ve uzun yıllar Barış Manço, Cem Karaca gibi isimlerle çalışmış, ülkemizin önemli müzisyenlerinden Eser Taşkıran’ın piyano eşliğiyle 15 Nisan Cumartesi akşamı Decollage Art Space’te.

 

27 Nisan Perşembe 20:30

“Batı ve Doğu Arasında Bir Müzik Köprüsü”

Ensemble Orient-Occident, “Batı ve Doğu Arasında Bir Müzik Köprüsü” konserleriyle, dinleyicilerine batıdan doğuya, geniş bir zaman ve mekân macerası sunuyor. Bariton ve Anlatıcı Serhan Bali, tanburda Hakan Dedeler, neyde Eyüpcan Açıkpazu, kanunda Nurullah Ejder, viyolonselde Gülşah Erol, piyanoda Hande Önder, sopranoda Ayşenur Akyıldız Haksoy’dan oluşan kadrosuyla Ensemble Orient-Occident İstanbul, dinleyicilerini batıdan doğuya uzanan zengin bir müzik yolculuğuna çıkarıyor. Son üç yüz yılda Avrupa’dan Osmanlı topraklarına, üretilen ölümsüz müzik eserlerini repertuvarına alan topluluk, bu iki dünyanın büyük bestecilerini konserlerinde buluşturuyor.

28 Nisan Cuma 20:30

Duo Melodia

Dinleyicilerine eşsiz bir opera ve lied repertuarı sunan soprano Meltem Ergin ve klasik piyanist Maria Hämäläinen Sermet’ten oluşan Duo Melodia, 28 Nisan Cuma akşamı 20.30’da Decollage Art Space’te. Duo Melodia ile çıkacağımız efsanevi yolculuğu kaçırmayın.

29 Nisan Cumartesi 20:30

Işıl Yücesoy

Işıl Yücesoy, “Zamansız Şarkılar”ıyla  bir kez daha Decollage Art Space’te. Efsanevi oyuncu Işıl Yücesoy, içinizi ısıtacak şarkıları ve sohbetiyle Decollage Art Space’e konuk oluyor. “İçmeden Sarhoş”tan “Ya Seninle Ya Sensiz”e, “İspanyol Meyhanesi”nden “Anlamazdın”a; Işıl Yücesoy’un şarkıları arasında anlattığı anılarıyla özel bir akşam sizleri bekliyor.

Ayrıca Barış ve Pınar Ünal, müzik dinletisiyle her pazar Vkoffee’de sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Ziyaret Saatleri:

Her gün: 12:00 – 19:00

Adres:

Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak, No:4/1, 34740, Kadıköy/İstanbul

İletişim:

+90 (532) 363 09 89

info@decollageartspace.com

www.decollageartspace.com

https://www.instagram.com/decollageartspace/

Ulaşım:

Marmaray ulaşımı için Suadiye İstasyonu’nu, İETT ulaşımı için ise Tan Sokak Otobüs Durağı’nı kullanabilirsiniz. Araçla gelenler için Decollage Art Space önünde İSPARK park imkânı bulunmaktadır.

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ