Demokrat Zafer

Türk milletinin değil, dünyanın üzerinde durduğu bir seçimi yaşayacağız!

MHP Bursa Yıldırım İlçe Teşkilatı özel bir salonda iftar yemeği düzenledi.

Bursa'da MHP Yıldırım İlçe Teşkilatı'ndan iftar yemeği 

HÜSEYİN İZCİ – MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla düzenlenen ‘Bereket sofrasında gönül birliği’ iftar organizasyonu tüm Türkiye’de gerçekleştiriliyor. İftar programında MHP Bursa Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı, MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Gönüllerdeki manevi iklimin zirve yaptığı bugünlerde Ramazan ayını kutluyorum. Türk ve İslam dünyasının arasında huzur ve barış ortamının oluşmasını yürekten diliyorum.

“KURUMSAL KİMLİĞİMİZLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Sizlerle aynı çatıda bulunmanın gururunu yaşıyorum. Deprem felaketi her birimizi derinden yaralamış ve üzmüştür. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum.
14 Mayıs günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri milletimize hayırlı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi, tüm seçim çevrelerinde kendi kurumsal kimliği ile demokratik mücadelesini yapacaktır ve hasret olduğu başarıya ulaşacaktır.
Güçlü Türkiye’nin inşaasında yorulmadan sizlerin kararlı duruşu ve desteği ile 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanacaktır. İradesi başkalarının elinde olanlar, biz buradayız, güçlüyüz ve diriyiz. Ne ülkümüzden ne ülkemizden ne de millet sevgisinden vazgeçmeyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi 2’nci bölge 1’nci sıra milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle;

Bu özel günü bizimle paylaştığını için sizlere teşekkür ediyorum. 14 Mayıs tarihinde cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi icra edilecek. Bu seçim, sadece Türk milletinin değil, dünyanın üzerinde durduğu bir seçim dönemidir. Türkiye’de yaşayan insanların önemsediği bir seçim olmaktan çok öte, belki yüzyılın en önemli seçimi olduğu bir dönemde yaşıyoruz.

“TÜM DÜNYA’NIN ÜZERİNDE DURDUĞU BİR SEÇİM DÖNEMİNDEYİZ”

Bütün batı ülkeleri bu seçimin önemli olduğunu ifade ediyor. Bir tarafta 15 Temmuz’da hain darbe girişimi sonrası milletimizin meydanlarda kurduğu Cumhur ittifakı, diğer tarafta yedi düvelin art arda dizildiği, birbirlerine benzerlik olmayan ve kendilerine ‘Millet İttifakı’ diyen ancak bizzat zillet ittifakı olanlar mücadele edecek. Bu mücadelede aziz milletimiz önümüzde Cumhur İttifakı’nın irade koyduğu yüzüncü yılında Türkiye yüzyılının önünü açmak ya da bir yüzyıl daha geriye gitmek için bir karar verecek.
Türkiye Cumhuriyeti devleti, önünde gelişmiş için her şatı biriktirmiş ve yola çıkmış bir haldedir. Son dönemlerde teknoloji ve savunma sanayisinde elde ettği kazanımlar çok önemli bir hale gelmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ