Demokrat Zafer

İYİ GEMLİK TAM KADRO SAHADA

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı tam kadro sahaya indi. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde birlik ve beraberlik mesajları vererek meydanlara çıkan İYİ Parti Gemlik İlçe teşkilatına Bursa Milletvekili adayları Hatice Deniz ve Osman Atalay Akman’da eşlik etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile başlatan İYİ Partililer, Gemlik Zeytin hali Kooperatifine de giderek, Kooperatif Başkanı Ahmet Ulukaya ve yönetimini de ziyaret ettiler.


İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz’un yanı sıra, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve Yönetim Kurulu üyeleri de bu ziyaretlerde ilçe halkının ve esnafının nabzını tuttular. Gemlikli Zeytin tüccarlarının sorunlarını dinleyip notlar alan İYİ Partililer, tarım politikalarının yanı sıra, özellikle bölgenin en önemli geçim kaynaklarından biri olan zeytin konusunda da istişarede bulundular. İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, Gemlik’te Gıda Sanayi Sitesi ve Zeytin İşleme Tesislerinin eksikliğinin en önemli sorunlardan birisi olduğuna dikkat çekerek,” İYİ Parti olarak, ilçemize öncelikli yatırım olarak bu tesisleri gündemimize aldık” dedi.


İYİPartililer, ziyaretlerini esnafların yanı sıra, özel eğitim kurumlarıyla devam ettirdiler. İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, milletvekilleri adaylarıyla birlikte saha çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ