Demokrat Zafer

Türkiye çapında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlıyordu

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığına asılan “YERLİ VE MİLLİ ESCOBAR” afişi üzerine dava açıldı. Eylül 2022’de Zafer Partisi Nilüfer İlçe Binasına “Yerli ve Milli Escobar” afişi asılmıştı. Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin’e, bu pankart sebebiyle İçişleri Bakanlığı tarafından dava açıldı. Zafer Partisi kaynakları ise açılan davadan direkt Bakan Süleyman Soylu’yu tuttu. Işıl Esgin için Zafer Partisi Bursa Teşkilatları adına Avukat Şafak Tuncer, Avukat Onurhan Çetin, Avukat Onur Doğru, Avukat Fırat Karayaka, Avukat Sevinç Muhammed savunma verdi.

Duruşmaya girdiler ve duruşma 6 Hazirana ertelendi.

Duruşma sonrasında İlçe Başkanı Işıl Esgin; “Bizler büyük Türk Milleti’nin güvenliği ve huzuru için, Türk Gençliği’nin aydınlık geleceği için yola çıktık. Türk Gençliği ile birlikte yürüdüğümüz bu kutlu yolda, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu baronları, çeteleri ile mücadele etmeyi önceliğimiz saydık.

2011 yılından bugüne baktığımızda, dışardan gelen sığınmacı göç dalgasına paralel olarak Türk Gençlerinde uyuşturucu kullanımı ve satışında önemli bir artış görülmekte ve bu artış heryıl katlanmaktadır.

Türk Gençliğini bekleyen en büyük tehlikeye karşı Zafer Partisi olarak tüm Türkiye’de farkındalık çalışması yapmak istedik.

Türkiye çapında gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlıyordu. Nitekim, Bursa’da gerçekleştirdiğimiz eylemler sonuç vermiş, etkinlik haftamızda Bursa’nın en büyük uyuşturucu çetesi çökertilmiştir.

Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bana açtığı davanın duruşması için buradayız. Bursa’da, bugün başlayan Escobar duruşması, diğer arkadaşlarımıza açılan davalar ile önümüzdeki günlerde yine Bursa mahkemelerinde devam edecektir.

Bir varsayımdan yola çıkarak, “acaba ” ile niyet okuyarak bilgi ve veriye dayanmadan Zafer Partisi yöneticilerine açılan davalar, önümüzdeki günlerde tüm Türkiye’de Türk Adaletini, mahkemelerini meşgul edecektir.
Oysa biz, Zafer Partisi yönetimleri olarak gençlerimizi zehirleyen “uyuşturucu çeteleri” ile mücadelede emniyet güçlerimize destek olmaya, narkotik şube ile omuz omuza çalışmaya hazırız.

Türk hukuk mahkemelerini boş yere meşgul etmemek için, Süleyman Soylu’yu Zafer Partisi yöneticilerine açtığı davaları geri çekmeye çağırıyoruz.

Biz, uyuşturucu çetelerinin karşısında, Türk Devleti’nin yanındayız . İçişleri Bakanı’nın hakkımızda açtığı davalar, bizi uyuşturucu ile mücadelemizden geri durduramayacaktır. Biz her zaman, Türk Gençliğinin yanında, Onların geleceğini çalanların karşısında durduk.Durmaya da devam edeceğiz.

Biz Zafer Partisi olarak Türk Gençliği’nin sesi olmaya, Onları yurtdışına göçe iten sebeplerle mücadele etmeye kararlıyız.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Ulusunun geleceğini gençlere emanet etmişti. Bizler de Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri olarak, gençliğimize sahip çıkacağız. Bugüne kadar hicbir uyuşturucu baronu ile resimleri olmayan bizler, hakkımızda açılan davalardan yılmayacağız. Haklı mücadelemize Türk Gençliği, yüce Türk Milleti ile birlikte devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene! dedi

NE OLMUŞTU;

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Binasına asılan afiş sebebiyle  hareketli  saatler yaşandı.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığına asılan “YERLİ VE MİLLİ ESCOBAR” afişi üzerine güvenlik güçleri Zafer Partisi Nilüfer İlçe binasına geldiler.

İlçe Başkanı Işıl Esgin,  savcılıktan yazılı bir talimat gelmedikçe afişi vermeyeceklerini bildirdi.

Savcılıktan yazı almak için kısa bir süre ayrılan güvenlik güçleri, afişi indirmek için binanın önüne 3 büyük  itfaiye aracı getirttiler.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe binasının etrafındaki yerleşim yerlerinde balkon ve camlardan vatandaşların Türk bayraklarını açarak sloganlarla Zafer Partisi Nilüfer’e destek oldukları görüldü.

Bu arada Bursa İl Başkanlığı, Bursa Zafer Gençlik Kolları ve diğer ilçelerin de destek olmak için geldikleri Nilüfer İlçe’de, birlik olan tüm Zafer Partililer topluca direndiler. Ancak akşam saatlerinde afiş kaldırıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, “Biz Zafer Partisi olarak uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak için afiş hazırlattık. Üzerinde resim ya da isim olmayan afişin hangi gerekçe ile kaldırıldığı bize açıklanmadı. Partimizin avukatları, bu el koymanın hukuki olmadığını açıkladılar güvenlik güçlerimize. Sonuçta bu pankart terör örgütlerinin pankartı değil, uyuşturucu ile mücadeleyi işleyen bir pankart. Zafer Partisi olarak uyuşturucu çeteleri ile, siyasi uzantıları ile mücadeleye kararlıyız. Türk gençliğinin uyuşturucu baronları tarafından zehirlenmesine izin vermeyeceğiz. Bu arada toplu direnişimiz esnasında çevredeki yurttaşlarımız balkonlarından Türk bayrağı açıp slogan atarak bize destek oldular. Dün bize destek olan, haklı mücadelemizde başarılar dileyen herkese teşekkür ederiz. Emin olsunlar ki biz duruşumuzdan ödün vermeden mücadeleye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ