Demokrat Zafer

Bursalı, tasarım tescilinde Türkiye’nin zirvesinde

  • Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, Turkishtime tarafından hazırlanan ‘Ar-Ge 250 Araştırması’nda Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması oldu.

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, büyük önem verdiği Ar-Ge ve tasarım odaklı çalışmalarının karşılığında, Türkiye’nin Ar-Ge şampiyonları arasında gösterilmenin gururunu yaşadı.

Firma, Turkishtime tarafından hazırlanan ‘Türkiye’nin Ar-Ge Harcaması En Yüksek 250 Şirket Araştırması-2022’de Türkiye’nin Ar-Ge şampiyonları arasında yerini alırken, Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması oldu.

Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanını elinde bulunduran Bursalı, 2022 yılında Ar-Ge Merkezinde alınan tasarım tescil sayısına göre 50 firma arasında ilk sırada yer alırken, faydalı model sıralamasında 3. firma olarak gösterildi. Bursalı aynı zamanda marka tescili sıralamasında 48’inci firma olarak yerini aldı.

Fark yaratan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz

Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, üretimde katma değeri artırmak için Ar-Ge ve tasarıma yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtirken; “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte odağımıza aldığımız sürdürülebilir yenilikçilik anlayışımızla fark yaratan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede; ‘Türkiye’nin Ar-Ge Harcaması En Yüksek 250 Şirket-2022’ araştırmasında birçok kategoride listede yer aldık. Tasarım tescil sayısına göre Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması olduk. Bununla gurur duyuyoruz. Ekibimizle birlikte her geçen gün daha da gelişmeye, ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Devam eden tasarım merkezi projelerimize yenilerini ekleyerek, yaptığımız tasarımlarımızı korumak amacı ile de tasarım tescillerimizi almayı, patent ve faydalı modeller geliştirmeyi sürdürüyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman ülkemiz ekonomisine katkı sağlama amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ