Demokrat Zafer

20 yıldır iktidardalar ve bu ülke halkının başına gelmeyen kalmadı

SOL Parti Bursa milletvekili adaylarını bugün yaptığı basın açıklamasıyla tanıttı.

14 Mayıs seçimlerine 81 bölgede 600 adayla girmeye hazırlanan Sol Parti’nin Bursa milletvekili adayları bugün İsmetiye Mahallesi Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasıyla tanıtıldı.

Bu seçim bir yandan referandum gibi, bu ülkeyi yıkıma sürükleyenler ve buna dur demek isteyenler arasında diyen SOL Parti Bursa İl Başkanı Uğur Kurt, “Bizler tabi ki tek adam rejiminin gitmesi için toplumsal muhalefet ile hareket edeceğiz. İnanıyoruz ki tek adam rejiminin sonuna gelindi, göndereceğiz. Bizler diyoruz ki tek adam rejimi yıkıldığında cehennemin kapıları kapatılmış olacak. 20 yıldır iktidardalar ve bu ülke halkının başına gelmeyen kalmadı. Öte yandan parlamento boyutu var, ittifaklar var, bizler seçim sürecinde toplumsal muhalefet ile hareket ederken sandık güvenliği için de çalışacağız” dedi.

Bu ülke kendi üretimini yapıyordu ancak artık dışa bağımlı haldeyiz diyen Kurt, “Bundan kurtulmanın yolu, neoliberal politikalardan uzaklaşarak, halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışma yapmak lazım. İttifakların programlarında bu yok. Bunun için amacımız güçlü toplumsal muhalefeti oluşturmak, bu seçimle daha da ileri taşıyacak o yüzden sizi örgütlü mücadeleye çağırmaya geldik. Birçok kentte halk buluşmalarımız oldu, bizler bu örgütlü mücadeleyi sürdüreceğiz sizlerle beraber” dedi.

Sol Parti Bursa’nın adayları şöyle:

Birinci Bölge

1- Barış DİNGA

2- Şengül Demirbaş KALKANLI

3- Emel DİDİR

4- Uğur KURT

5- Ferruh YILMAZ

6- Hanım TOPAL

7- Naci YÜKSEL

8- Yaser LAÇİN

9- Ömür YILDIZ

10- Kudret GÖZÜTOK

İkincı̇ Bölge 

1- Necla GÜL

2- Sevgiye ÖZMEN

3- Emin BURTA

4- Ümit Can AKSU

5- Hüseyin DOĞAN

6- Koray Aslan TAŞ

7- Hasan ÇAVUŞOĞLU

8- Bülent MACİT

9- Cengiz YÜCEL

10- Gürdal YİĞİT

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ