Demokrat Zafer

Hayri Türkyılmaz belediyeciliğinin iyice çivisi çıktı!

Mudanya Meclisi’nde çıkan tartışmada alev sönmüyor! MHP İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı topa tuttu! Seymenler; “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın belediye meclis toplantısında bir meclis üyesi nezdinde orta okul ve lise mezunu olanları aşağılayan sözlerini şiddetle kınıyorum. İyice kontrolünü kaybedip haddini aşan Hayri Türkyılmaz çıkıp özür dilemelidir.

Hayri Türkyılmaz belediyeciliğinin iyice çivisi çıktı. Mudanya’ya hizmet üretememesi yetmezmiş gibi bir de belediye meclis toplantılarında Memleket Partili Belediye Meclis üyesine ve onun nezdinde birçok kimseye hakaretlerine tanıklık ediyoruz.

Ortaokul – lise mezunu diye küçük gördüğü Memleket Partili Belediye Meclis üyesi Mehmet Er, geçen sene CHP’deyken iyiydi de şimdi Hayri Türkyılmaz’ı eleştirince mi cahil oluyor. Bu zihniyetten Mudanya’ya hayır gelmez.

Bir türlü bir Belediye Başkanına yakışır olgunluk ve kemalatta hareket edemeyen Hayri Türkyılmaz, Mudanya için hizmet ve fayda üretme yeri olan meclis toplantılarının itibarını ve ciddiyetini yerle bir etmiştir. Her yeni belediye meclis toplantısı yeni bir hakarete, saygısızlığa ve ciddiyetsizliğe sahne olmaktadır.

Siyasi eleştiriler karşısında ezilen, bunu neticesinde  kontrolünü kaybederek her ay kafasına göre belediye meclis toplantılarının yerini değiştirmeye kalkan Hayri Türkyılmaz belediyeciliğinin inandırıcılığı ve Mudanya’ya verecek birşeyi kalmamıştır.

Şu anki CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi olarak 6 kişi orta okul veya lise mezunudur. Sayın Hayri Türkyılmaz aldığın kararları onaylayan bu belediye meclis üyelerinin yüzüne nasıl bakacaksın? Bu belediye Meclis üyeleri senin söylemine göre aldığın kararları anlamadan mı onaylıyor?

CHP Mudanya İlçe Başkanını cesur olmaya ve birazcık vicdanı varsa ‘Ortaokul – lise mezunu o, ne anlar?’ diyerek insanları küçümseyen Mudanya Belediye Başkanını kınamaya davet ediyorum.

Yıllardır etkisiz ve sessiz olmalarıyla eleştirilen CHP’li belediye meclis üyelerini birazcık duruşları varsa kendilerini dolaylı yoldan aşağılayan Hayri Türkyılmaz’ı kınamaya davet ediyorum.

Genel siyaset mücadelesini millet dışı aktörlere, millete muhalif odaklara göre şekillendiren CHP’nin, Mudanya yerel yönetim siyaseti de belediye meclis üyesi nezdinde milleti küçük  ve cahil gören, hizmet ve fayda üretemeyen  kifayetsizliktedir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ