Demokrat Zafer

Tarihi Birlikte Yazacağız!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı açıklamaları tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Av. Şeyda Şahin aday adaylığı açıklamasını boynuna astığı Sinan Ateş yazılı atkı ile gerçekleştirdi.

İYİ Partili Şeyda Şahin Milletvekili Aday Adayı!

Haber: Ebru Taşdemir  enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da da milletvekili aday adayları açıklamaları peş peşe sürüyor.

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekili Av. Şeyda Şahin’in Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasını gerçekleştirirken boynundaki ‘Sinan Ateş’ yazılı atkı da dikkat çekti.

ŞAHİN: KİTABIMIN GELİRİNİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLIYORUM

28 Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklamasını gerçekleştiren Şahin’in konuşmaları şu şekilde;

 

“Ben avukat Şeyda Şahin, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkan Vekiliyim. Bursa Barosu’na bağlı olarak avukatlık yapıyorum. Emektar bir öğretmen baba, fedakar bir hemşire annenin, üç evladının en büyüğüyüm. Hasılı ben içinizden, sizlerden biriyim. 2 üniversite, bir yüksek lisans mezuniyetimin yanında akademik çalışmalarıma da devam etme gayreti göstermekteyim. Onlarca kitap yazdım. Yaşadığım ve milyonlarca gencimizin yaşamış olduğu bu sıkıntıları yüksek sesle haykırabilmek, anlatmak. Ta ki liyakate, eğitime değer verilene ve bu sistem değiştirilene kadar da bıkmadan, usanmadan anlatacağım. Mağduriyetin sesi olmaya her şart ve koşulda devam edeceğim. En iyi bildiğim şey mesleğim. En iyi bildiğim şey hukuk. Bu yüzden hukukun üstünlüğünü, devletin temelinin adalet olduğu, içi boşaltıldığı yasaların düzeltilmesi gerekliliğini farkında olarak sunabileceğim vaadim hukuku tesis etmek için çaba göstermektir. Bu vesileyle yazmış olduğum birçok kitabım var. Ancak yeni baskısını yapmak üzere olduğumuz yeni kitabım 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden öğrencilerime ithaf ediyor. Elde edilecek geliri depremzedelere bağışladığımı bir kez daha huzurlarınızda paylaşmak istiyorum”

‘TARİH YAZMAK İÇİN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ’

Konuşmasını sürdüren Şahin,
“Biz İYİ Parti neferleri olarak engelleri aşa aşa geldik. Kuramaz dedikleri partiyi kurduk. 3 kişi bile bulamaz dediler, biz milyonlar olduk. Salonları vermediler, sokaklara taştık. İnandığımız davadan bir an olsun vazgeçmedik. Şafak şimdi çok yakın. Kusura bakmasınlar ama tarih yazmak için gümbür gümbür geliyoruz. Bizim davamız hak davası. Bizim davamız vatan, millet, bayrak davası” dedi.

‘SİNAN ATEŞ’İN KARDEŞLERİ ONU ASLA UNUTMAYACAK’

Konuşmasında Sinan Ateş’in davasının takipçisi olacağını ifade eden Şahin, ‘Bengisu ve Banu Çiçek’in babalarının hak davasını, siyaseten omuzlarıma emanet olarak aldığımı, sizlerin huzurunda bir kez daha yinelemek istiyorum’ dedi.

Konuşmasını sürdüren Şahin, “Başkentin göbeğinde cuma namazına giderken alçak bir pusuda henüz 38 yaşında 5 kurşunla Sinan Ateş’in ateşi düştü yüreklerimize. Evlat olan, siyasetçi ve akademisyen olan Sinan. Sinan Ateş gibi onlarca vatan sevdalısına yapılan bu hıyanetleri duyurmak haykırmak için and olsun ki eğilip bükülmeden, kırılıp dökülmeden hep mücadele ve yine de mücadele edeceğim. Madem devletin dini adalettir madem ben adaletin bir neferiyim ve savunucusuyum. Bu işler aydınlanana, failler yakalanana, yeni yiğitlere, suikast gerçekleştirilmeyene kadar asla susmayacak ve durmayacağım. Bengisu ve Banu Çiçek’in babalarının hak davasını, siyaseten omuzlarıma emanet olarak aldığımı, sizlerin huzurunda bir kez daha yinelemek istiyorum. Sinan Ateş’in kardeşleri onu asla unutmayacak ve unutturmayacak. Derdimiz vatan bizim. Varlığımızı Türk varlığına armağan etmek inancı ile bir kez daha hep birlikte söyleyelim. Ne mutlu Türk’üm diyene” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ