Demokrat Zafer

Milletvekili olsam da olmasam da partim için elimden geleni yaparak çalışmalara devam edeceğim

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruşu Başkanı Yunus Aydın, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamayla İYİ Parti Bursa Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı..

Haber: Ebru Taşdemir    enbursa.com 

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor.

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, İYİ Parti İl Başkanlığı önünde Bursa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında şunları söyledi;

“İYİ Parti’nin değerli yöneticileri, ilçe başkanları, il başkanım da burada, bana bu imkanı tanıdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 28. Dönem Milletvekili Aday Adayıyım. OSB’nin kurucusuyum. Türkiye’de de bir yığın OSB’lerin kurulmasının önünü açan insanım. Bütün projeleri ortaya koyarken çözüm yollarını da araştırıp, projeleri gerçekleştirebilmek önemli diye hep böyle çalıştık. Kısa dönemde yaptıklarımız ortada. Bursa’daki trafiğin en büyük sorunlarından biri istihdam edilen çalışan insanlar şehrin doğusunda yeni OSB’ler batıda sabahtan insanlar işe gidiyor. Akşam geriye dönüyor. Trafik Bursa şehir içinde insanlar bir saate, iki saate evine gidiyor. Maalesef çok üzücü bir olay. Maalesef üzülerek Türkiye’de siyasi platformdaki sıkıntı maharetli işi yapabilecek insanlar değil biat kültürünün ön plana geçmesinden ötürü Türkiye’deki sıkıntılar yaşıyor. Son depremdeki yaşanan sıkıntıda, AFAD’ın başındaki arkadaş konulara teknik yeterliliği olsa, konulara vatıf olsaydı binlerce insan ölmezdi. Sonra olayı kadere bağlamazdık. Binlerce insan öldü. Bunların hesabını Allah soracak. Esas arkadaşlar niye aday olduğumu söylerken yanlışları çok gördüm. İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayıyım milletvekili olsamda olmasamda partim için elimden geleni yaparak çalışmalara devam edeceğim”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ