Demokrat Zafer

BERTEKS TEKSTİL, İHRACATTAKİ PAZAR PAYINI YÜZDE 1O ARTIRDI

İHRACATTAKİ GÜCÜYLE PROPOSTE FUARI’NDA YERİNİ ALAN BERTEKS TEKSTİL,  TEKSTİL BAZLI DUVAR KAĞITLARIYLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ BERTEKS YÖNETİM KURULU ÜYESİ BURCU NOYAN ERDEBİL: “FUARLARLA PAZAR PAYIMIZI ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Döşemelik kumaş, perde ve yeni kumaş koleksiyonlarının prestijli vitrini Proposte Fuarı, 30. yılında, 18, 19 ve 20 Nisan tarihlerinde İtalya’da gerçekleşti.  Beş kıtada 55’i aşkın ülkede kumaşları ve ürünleri kullanılan Berteks Tekstil, üç gün boyunca en yeni ürünlerini Proposte Fuarı’nda katılımcılarla buluşturdu.

Üretiminin yüzde 85’ini ihraç eden Türkiye’nin köklü aile şirketlerinden Berteks Tekstil, Proposte Fuarı’nda ürünlerini sergiledi. İtalya’da gerçekleştirilen fuarda inovatif ürünlerini dünya devlerine tanıtan Berteks Tekstil, fon, tül perde, döşemelik kumaşlar ve tekstil bazlı duvar kağıtları ile katılımcılardan yoğun ilgi gördü. İç ortamdaki ısı ve ses kontrolünü sağlayabilen, antibakteriyel/antiviral ve VOC nötralize etme özelliğine sahip kumaşları ile evlerden uçaklara, hastanelerden otellere birçok alanda özel çözümler sunan Berteks Tekstil yeni ürün çeşidi olan tekstil bazlı duvar kağıdını da fuarda tanıttı.

Opsiyonel yanmazlık, kolay temizlenebilirlik ve opsiyonel elektro manyetik kalkanlama özellikli, fonluk olarak kullanılabilen, tamamen ışık geçirmez perdeler ve sürdürülebilirlik için önemli olan biyobozunur fon, tül ve döşemeliklerini fuarda katılımcılarla buluşturan Berteks Tekstil, önemli yeni bağlantılar gerçekleştirdi.

BERTEKS YÖNETİM KURULU ÜYESİ BURCU NOYAN ERDEBİL: “FUARLAR PAZAR PAYIMIZI ARTIRMAKTA BİZE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Fuarın oldukça verimli geçtiğine işaret eden Berteks Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Noyan Erdebil, çok sayıda görüşme gerçekleştirdiklerini ve dünyanın pek çok ülkesinden ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları kurduklarını söyleyerek şu açıklamada bulundu: “Proposte, 20 yıldır katıldığımız ve bizim için çok önemli olan bir fuar. Üretimimizin yüzde 85’ini ihraç eden bir marka olarak 5 kıta ve 55’i aşkın ülkede varız. Hem teknik tekstil hem de home tekstildeki şık ve fonksiyonel ürünlerimizi 18, 19 ve 20 Nisan tarihlerinde İtalya’da gerçekleşen bu önemli etkinlikte sergiledik. Stor, screen, tül, fon gibi kumaşlarımızı dünya devleri ile buluşturduk. Müşteri taleplerine göre ses kontrolü, güç tutuşurluk, antiviral ve kolay temizlenebilme gibi özellikler de ekleyebildiğimiz kumaşlarımıza olan ilgiden memnunuz. Başta İtalya, İngiltere, Amerika, İspanya, Fransa ve Almanya olmak üzere çeşitli ülkelerden önemli alıcılar ile görüşmeler gerçekleştirdik. Sırada 16-20 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek HOMETEX var. Bu tür organizasyonlar pazar payımızı artırmakta bize büyük katkı sağlıyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ