Demokrat Zafer

Bursa sahipsiz İYİ Partililer olarak değiştireceğiz bu kaderi!

İYİ Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Erdal Ay, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamayla İYİ Parti Bursa Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Haber: Ebru Taşdemir

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da peş peşe milletvekili aday adaylığı açıklamaları sürüyor.

İYİ Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Erdal Ay İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı önünde 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

‘MİLLETİN SESİ OLACAĞIMIZA SÖZ VERDİK’

Partililerin yüksek katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında Ay, şunları söyledi:

Kendimi bildim bileli aktif olarak Türk siyasetiyle ilgiliyim. 30 yıldır Bursa aşığı bir insan olarak bu kentte yaşamaktayım ailemle birlikte. Değerli dostlarım, 2018 Genel seçimlerinde de bendeniz milletvekili aday adayıydım. Akabinde kısa kesintiler haricinde yaklaşık 5 yıldır il başkan yardımcılığı görevini üstlendim. Sizlerle birlikte omuz omuza çalıştık, koşturduk ve bugünümüze geldik. Derdimiz vatandı derdimiz milletti. Ülkemizin her alanda geriye gidişini tersine çevirmekti derdimiz. Nitekim öyle de oldu. Bizim büyükşehir belediyemiz olmamasına rağmen 11 Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti desteğiyle Millet İttifakı yönetimine geçmiştir. Değerli dostlar, ne yaparlarsa yapsınlar, ne ederlerse etsinler, mayısta gidecekler. Çünkü aziz milletimizin fakirliğini arttıran, milletin parasıyla ve devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim yapan mevcut bakanları, milletvekilliği yapıp dokunulmazlığı kazandırmaya çalışan bir hükümete tahammülü kalmamıştır. AK Parti’nin kendinden önceki dönemleri eski Türkiye olarak aşağıladığı bilinmektedir. Halbuki geldiğimiz noktada iktisadi, ahlaki ve hukuksal açılardan eski Türkiye’yi mumla arar oldu.

‘MASA SÜRECİ KRİZLE DEĞİL NORMALLEŞMEYLE BİTTİ’

Konuşmasını sürdüren Ay, “Bursa’mız tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle üreten ve devlete 10. sırada vergi veren bir kent olmasına rağmen verdiğinin yarısı kadar bile devlet iştiraklerinden destek alamamaktadır. Değerli dostlar, Bursa sahipsiz, Bursa kader, biz bu sahipsizliği 14 Mayıs’ta bunları göndererek, akabinde belediyeleri kazanarak bizler İYİ Partililer değiştireceğiz bu kaderi.
Değerli dava arkadaşlarım, masa süreci kriz değil bence normalleşmeyle bitmiştir. Çünkü Türk siyaseti son 20 yılda müzakereyi unuttu. Biz bu kültürü siyasete yeniden kazandırdık. Genel seçimlerde büyük bir farkla kazanacağımıza inancım tamdır. Tabii ki müzakereler sancılı olacaktır. Ama önemli olan bu müzakereler sonucunda ne kazandığımızdır” ifadelerini kullandı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ