Demokrat Zafer

Özkula; Ne Cumhuriyetin 100.yılına nede ikinci yüzyıla yakışmayan bir eğitim sisteminin içindeyiz.

CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Nilüfer Belediye eski Meclis Üyesi Vildan Özkula CHP İl Binası’nda aday adaylığını açıkladı.

CHP’li Vildan Özkula 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı

Haber: Ebru Taşdemir  enbursa.com

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. CHP Bursa’da da milletvekili aday adaylığı açıklamaları tüm hızıyla devam ediyor.

CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Nilüfer Belediye eski Meclis Üyesi Vildan Özkula CHP İl Binası’nda aday adaylığını açıkladı.

CHP’li Vildan Özkula’nın aday adaylığı açıklamasına CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Vildan Özkula’ya hayırlı olsun dileklerini ileten CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, “Gerçekten çok özel bir zaman dilimini yaşıyoruz. Nilüfer İlçe Başkanı olarak yönetim kurulumuzla birlikte, ekibimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Derdimiz, gücümüz AK Parti iktidarını o saraydan indirip o sarayın Atatürk Üniversitesi olması için tüm mücadelemize devam edeceğiz. Sizlerin verdiği destek ve mücadeleyle 14 Mayıs’ta bunu başaracağız. Vildan Başkanımı yapmış olduğu çalışmaları gururla talip ettik. Partimizin vizyon yüzü olarak damgasını ortaya koymuş kişidir. Sizlerin verdiği destek ve mücadeleyle 14 Mayıs’ta bunu başaracağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Özkula’nın açıklamaları şu şekilde;

“Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2 dönem İl Kadın Kolları Başkanlığı, 4 yıldır da Nilüfer meclis üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttüm. İl Kadın Kolları Başkanlığı döneminde partimize yeni kadın üyelerin kazandırılması için toplu üye alımları, kadına şiddet ve tacizin önlenmesi için 5 bin kişiyi bulan yürüyüşler, basın açıklamaları yaptık ve davaları takip ettik. Göreve geldiğimiz günün haftasında başlayan adalet yürüyüşleri, genel seçim, yerel seçim ve İstanbul seçimlerini hiç değişmeyen şu anda hemen arkamda durani yanıbaşımda olan yönetimdeki yol arkadaşlarım ve gönüllü grubumuzla köy köy, ilçe ilçe, mahalle,mahalle gezerek başarılı bir seçim çalışması yürüttük”

‘KADINLARIN VE ÇOCUKLARIN SESİNİ TÜRKİYE’YE DUYURMAK İSTİYORUM’

Özkula’nın konuşmasında CHP İlçe Başkanı Fırat Yılmaz’ın ifadeleri dakikalarca salondakiler tarafından alkışlandı.

Konuşmasını sürdüren Özkula,

“Görevde olduğum süreçte hep kadınlar ve çocuklar için mücadele verdim. Yerelde yapabileceğim her şeyi yaptığıma inanıyorum. Şimdi kadınların ve çocukların sesini Türkiye genelinde duyurmak istiyorum. Bir eğitimci olarak yozlaşan eğitim sistemimize çare olmak istiyorum. Ne Cumhuriyetin 100.yılına nede ikinci yüzyıla yakışmayan bir eğitim sisteminin içindeyiz. Eğitim paralı oldu. Devlet okullarımızın saygınlığı ve kalitesi düşürüldü.
Şimdi veliler bütçelerini zorlayarak çocuklarını özel okullara göndermeye çalışıyor. Sosyal devlet anlayışında bu olamaz, olmamalı.
Ben kadınların şiddete, tacize uğramadığı, cinsiyet eşitsizliğinin yaşanmadığı, çocukların mutlu olduğu ve hak ettikleri eğitimi ve yaşam düzeyine ulaşmaları için yola devam etmek istiyorum ve onun için adayım. Yerelde yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ