Demokrat Zafer

Saadet’te Babadan Milli Görüş’çü İsim Milletvekilliğe Koşuyor!

Saadet Partisi; 28’ci Dönem Milletvekilliği adaylığı hızlı başladı. Demirtaş nahiye iken 1989-1994 yılları arası belediye başkanlığı yapan Halil Satık’ın oğlu Osman Satık ” milletvekilliği yarışında bende varım” dedi. İlçe Başkanı Kerem Bulut’a dosyasının bir nüshasını teslim eden Osman Satık; “Milli Görüşçülerin sahaya çıkmak gibi bir derdi yoktur. Çünkü biz 7/24 sahadayız!” dedi.

Satık; “2018’de başlayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin geldiği noktada ülkemizde sorunları çözmek yerine bilakis olumsuz sonuçlar meydana geliyor, sizlerde bunu yakından görüyorsunuz. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler sonucu bu ucube sistemin bir an önce değişip güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüleceği noktasında Saadet partisinin tüm kadroları kararlı ve inançlıdır.” dedi. Osman Satık ayrıca yerel ölçekteki belediyecilik problemlerine de değindi.

Satık; “Doğanbey TOKİ’nin Bursa’nın estetik yapısına zarar veriyor, bir an önce kentsel dönüşüm projesi ile düzeltilip Bursa’ya yakışır bir vizyonla yeniden ele alınması gerektiğini ben değil şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş’ta birkaç toplantıda üstünü kırmızı kalemle çizmiştir. Hal böyle olduğu halde topu her zaman taça atan 21 yıllık Hükümet vatandaşımıza samimiyetten uzak kendi hayallerinde kurdukları Bursa’da saltanat sürmektedir.” dedi.

Millet İttifakını oluşturan partilerin anayasal şartlara uygun legal partiler olduğuna vurgu yapan Osman Satık, Hükümet’in kendisi gibi düşünmeyen oluşumları ötekileştirmesinin halk açısından ayrıştırıcı bir dil olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ