Demokrat Zafer

Cengiz Çevik ve Zeynep Özyılmazel’i Tamirane Akasya sahnesinde ağırlıyor

İyi Müzik, İyi Yemek ve İyi Kokteyllerle Ruhunu Tamir Et

TAMİRANE’DE BU HAFTA SONU: 

Tamirane Akasya

17 Mart Cuma akşamı Cengiz Çevik’i, 18 Mart Cumartesi akşamı ise Zeynep Özyılmazel’i sahnesinde ağırlıyor

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 17 Mart Cuma akşamı Cengiz Çevik, arabeskten popa sevilen şarkılara yer verdiği repertuvarı ve “PopTurka” projesi ile, 18 Mart Cumartesi akşamı ise eskimeyen Türkçe şarkılara kattığı eşsiz yorumu ve “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Zeynep Özyılmazel, Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. 17 Mart Cuma akşamı oyuncu ve müzisyen Cengiz Çevik arabeskten popa sevilen birçok şarkıyı yeniden yorumladığı repertuvarı ve “PopTurka” projesiyle Tamirane misafirleri ile buluşuyor. 18 Mart Cumartesi akşamı ise bilinen ve sevilen Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla dinleyiciyle buluşturduğu “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Zeynep ÖzyılmazelTamirane Akasya misafirlerini nostaljik bir müzik ziyafetine davet ediyor.

Cengiz Çevik “PopTurka”

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Opera mezunu olan ve eğitimine daha sonrasında Müzikal Tiyatro bölümünde devam eden Cengiz Çevik Muhteşem Gatsby, Külkedisi, Notre Dame de Paris gibi çok önemli müzikallerin yanı sıra birçok sevilen sinema filmi ve dizide rol aldı. Bugüne kadar En İyi Yönetmen, En İyi Müzikal gibi birçok ödülün de sahibi olan Cengiz Çevik geçtiğimiz Haziran ayında yayınladığı Aşkım Ezelden isimli teklisi ile de müzikseverlerin beğenisini topladı. Cengiz Çevik, repertuvarında arabeskten popa sevilen birçok şarkıya yer verdiği “PopTurka” projesi ve dinleyenleri duygular arası keyifli bir yolculuğa çıkaracağı canlı performansı ile 17 Mart Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesinde olacak.

Tarih: 17 Mart 2023, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Zeynep Özyılmazel “Bildiğinizden Farklı”

Profesyonel müzik hayatına, 2001 senesinde İstanbul Gelişim Orkestrası’nda vokalist olarak başlayan Zeynep Özyılmazel, 2012 yılında caz, bossanova, latin ve eski Türkçe parçalardan oluşan geniş bir repertuvar hazırladı ve kendi ekibini kurdu. Zengin repertuvarı ve bilindik şarkılara kattığı özgün vokalleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen ve geçtiğimiz aylarda Tamirane misafirlerine müzik ziyafeti yaşatan Zeynep Özyılmazel, eskimeyen Türkçe şarkıları kendine has yorumladığı “Bildiğinizden Farklı” projesiyle 18 Mart Cumartesi akşamı yeniden Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Tarih: 18 Mart 2023, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem kış sezonu için özenle hazırladığı yeni menüsünün tadına bakmak hem iyi müzikle enerjinizi yükseltmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

www.tamirane.com

Instagram:  tamirane   facebook:Tamirane  Twitter: Tamirane 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ