Demokrat Zafer

Memleket Partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce‘dir

Memleket Partisi’nde hareketli saatler! Memleket Parti İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan; “Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim çalışmalarında aylar önce gençlere otobüsten bir parça dans figürü yapmıştı. Bir genç bunu gaz pedal şarkısı ile birleştirerek paylaşmış sosyal medya mecralarında yoğun ilgi görmüştü. Seçim günü yaklaştıkça girilen seçim havası ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu adaylığının açıklanmasından sonra Memleket Partisine artan üye talepleri ile birlikte bu dans videosu da sosyal medyada akım haline geldi. Memleket Partisi İnegöl İlçe Gençleri de bu video ile Genel Başkanlarına destek verdi.” dedi.

Soydan; “Memleket partisi yaklaşık üç yıl önce Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde kurucu ekibi tarafından Memleket Hareketi adıyla Türkiye’nin bir çok il ve ilçesi gezilip nabız tutularak partileşmiştir. Halkın Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye ‘ parti kur oy verelim’ sözleri bir çok yerde paylaşılmış haklı çabamızın nedenini ortaya koymuştur. Seçimin yaklaştığı şu günlerde Memleket Partisi iki yıla yaklaşan çabanın sonucunda Genel Başkanı Muharrem İnce ‘yi bu pazar günü üyeler arasında yaptığı ön seçim ile Cumhurbaşkanı adayı yapacaktır.
En demokratik tüzük bizde demiştik. Parti içinde ve dışında kimse kimseye Cumhurbaşkanı adayı dayatması yapamasın diye tüzüğümüzün 66.maddesine Cumhurbaşkanı adayı önseçimle seçilir ibaresi kondu. Önümüzdeki seçimde halkımıza dayatılan adayları görünce bu fikri tüzüğe koymak ne kadar da doğruymuş dedirtiyor. Bugüne kadar öngörüsüne hayran olduğumuz Genel Başkanımız Muharrem İnce yine öngörüsünü ortaya koymuştur. Elbette yeni kurulan partimizde bu dönemde başka bir aday çıkmasını beklemiyorduk. Ancak talebe bağlı olarak çıkabilirdi de..
Kurulduğumuz günden beri bir çok parti ile ittifak beklentileri olmuş, hatta son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekileceği yönünde fikirler ortaya atılmıştı. Oysa ki biz en başından beri ‘Ne Cumhur Ne Millet Tek Yol Memleket’ diyerek yola çıktık. Şimdi görevimiz Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin adaylığını resmi olarak açıklaması için ön seçim sandığından ismini çıkarmaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ