Demokrat Zafer

Kıyafet Sepeti Kurucusu Mehmet Baykut; ‘’ticari kaygılar yerine vicdani kaygılarımız olmalı’’

Dünyanın doksandan fazla ülkesine ürünlerini ulaştıran kiyafetsepeti.com.tr son bir ayda Google’da en çok aranılan alışveriş sitesi oldu. Her geçen gün başarılarına başarı katan kiyafetsepeti.com.tr kurucusu Mehmet Baykut; ‘’ülkece zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde ticari kaygılar yerine vicdani kaygılarımız olmalı. Bu süreçte personel maaşlarımızda iyileştirmeler yapmak gibi birçok adım attık. Binlerce kıyafet desteğinde bulunduk bulunmaya da devam edeceğiz. İnsan her şeyin üstündedir’’ dedi.
kiyafetsepeti.com.tr kurucusu Mehmet Baykut; ‘’Türkiye’nin en büyük abiye giyim firmaları arasında olan kiyafetsepeti.com.tr uzun yıllardır internet üzerinden hizmet vermektedir. Markamız %100 müşteri memnuniyetine her zaman öncelik verir. Kurulduğumuz günden bu zamana kadar tüm süreçlerini “mutlu müşteri” ilkesiyle geliştirmeye çalışan markamız, müşterilerimizin özel gün ve anlarını daha anlamlı hale getirebilmeyi önemser. Markamız çeşitliliğe önem verir. Bugün 90’dan fazla ülkeye ürünlerini ulaştırmayı başaran markamız son 2 yılda Türkiye’de olduğu gibi Global ölçekte de başarılı uygulamalarına devam etmektedir. 2022 yılında düzenlenen Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödüllerinde ‘’Yılın En Başarılı Tasarım Abiye Markası’’ ödülünü almaya hak kazanan markamız bugün artık uluslararası bir marka olmanın öneminin farkında emin adımlarla yoluna devam etmektedir’’ dedi.
Dünyaca ünlü birçok alışveriş sitesinin de yakın markajında olan kiyafetsepeti.com.tr başarıları, kalitesi ve kampanyalarıyla dikkatleri toplamaya devam ediyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ