Demokrat Zafer

Genç Bursa’ya Ankara’dan Önemli Ziyaretçiler!

Genç Parti Bursa İl Başkanlığı’nın seçim çalışmalarına Ankara2dan tam destek! İl Başkanı Tuncer Mutlu, İl Yöneticileri ve İlçe Başkanları ile son siyasi atmosferi değerlendirme toplantısına Genel Başkan Başdanışmanı Mert Buruşukoğlu ve MYK Üyesi Burçin Şahindur’da katılarak siyasette son virajla alınan yolu partililer ile paylaştı.

Genel Başkan Başdanışmanı Mert Buruşukoğlu; “Genç Parti olarak bizler bir 4’cü ittifakın şekillenmeye başladığını 1 hafta öncesine kadar görüyorduk. Bununla ilgili de partimizin üst düzeyinde siyasi partilerle de temaslarımız oldu. Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı değil Cumhuriyet’in kurucu değerlerine olan bakış açısı önemlidir. Cumhur İttifakı’nın depremde verdiği çabaya karşın vatandaşın talebine ne kadar geç kaldığını gördük. 6’lı Masa’nın ise bir çelik çomak oyunundan ibaret olduğunu ise sayın Akşener’in çıkışıyla milletimizde anlamış oldu. Genç Parti her zaman vatandaşının yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.” dedi.

İl Başkanı Tuncer Mutlu; “Gidilen her hanede bize kurucu Genel Başkanımız sayın Cem Cengiz Uzan beyefendinin Türkiye’ye ne zaman geleceğini soruyorlar. 21 yıl sonra vatandaşımız tüm umudunu sayın Uzan’a bağladıysa o 6’lı Masa neden kuruldu? Siyasette bir birinize taş atarak yol alamazsınız. Birbirinizi kucaklayıp, birileri düşüyorsa kaldırmanız lazım. Biz ilimizde 13 parti ile yapmış olduğumuz çalışmalarda bunu gerçekleştirdik. 6’lı Masa’nın eleştirilerini kaile almayanlar bizleri dinledi. Biz siyasette uzlaşma dilini tercih ettik. Genç Parti iktidarı yakındır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ