Demokrat Zafer

FURKAN AYDIN ORGANİZASYON 2023 SEZONU İÇİN HAZIR!

Bursa’nın tanınan isimlerinden,yapmış olduğu sosyal sorumluluk ve yardım projeleri ile tanınan Radyo&Tv Program Yapımcısı-Sunucusu Furkan Aydın’ın kurucusu olduğu;
‘Furkan Aydın Organizasyon ‘ 2023 sezonuna dair tüm hazırlıklarını tamamladı.

Bursa’da değişen çağa ayak uydurma noktasında, geçmişten bugüne kültür,örf ve adetler yaşatılmaya devam ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez eğlencelerinden biri olan Kına Gecesi ise organizasyon eşliğinde daha renkli bir hal alıyor. Mikrofonlarımızı Furkan Aydın’a uzatıyor; sektör hakkında söyleşiyi sizler ile buluşturuyoruz.

Muhabir : Bursa’da organizasyon sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olmak,insanların en güzel gününde yanlarında olmak nasıl bir duygu Furkan Bey? Kısaca hem firmanızı tanımak, hemde duygu ve düşüncelerinizi almak istiyoruz.

F.AYDIN : İnsanı yaşatan,besleyen ve güç veren hayalleri,hedefleridir. Yaşamım boyunca asla tek bir hedefe veya hayale odaklı kalmadım. Her zaman en iyisine ve en mükemmeline ulaşmaktı amacım. Bunlardan biride bebeğim olarak adlandıracağım firmam. Sektörde deneyim ve tecrübe noktasında 6.yıl, faaliyete geçiş oluşumunda 3.yılı geride bırakırken duygularım tarifsiz. Fomara’da 10 m2’lik tek odada başlayan başarı sürecimde şuan Bursa’lıların yakından tanıdığı,güvenerek en güzel günlerini emanet ettiği bir firmanın naçizane kurucusu ve sahibi olmak büyük onur kaynağı benim için. İnsanların hayatları boyunca bir kez yaşayacakları o riskli ve güzel günü, emanet olarak almak üstlenmek çok büyük sorumlulukları beraberinde getiriyor. Amacınız para kazanmak ise yapacak olduğunuz çok iş bulursunuz. Fakat ben merkezime insan kazanmayı koydum ve para her zaman 2.planda kaldı kalmaya da devam edecek. Bu iş benim 2. geçim kaynağım. Maddi getirisinden çok manevi getirisine bakıyorum. İşimi aşk ve sevgi ile yapıyorum.

Muhabir : Firmanız bünyesinde sunmuş olduğunuz organizasyon hizmetleri nelerdir ?

F.AYDIN : Furkan Aydın Organizasyon bünyesinde en başlıca, kına gecesi organizasyonu hizmeti veriyoruz. Odak noktamız kına geceleri. Elbette diğer organizasyon türlerinde de müşterilerimize en iyi şekilde yardımcı oluyoruz. Açılış törenleri, doğum günü, bekarlığa veda, gelin hamamı, söz ve nişan törenleri başta olmak üzere birçok alanda aktif olan organizasyon firmasıyız.

Muhabir : Kına geceleri halkımızın en çok sevdiği düğünden bir gün önce yapılan eğlencenin adı aslında. Geçmişten bugüne yorumlamak isterseniz bu konu hakkında neler söylersiniz ?

F.AYDIN : Kına geceleri şüphesiz duygu yoğunluğunun çok fazla olduğu fakat yine eğlenceye de zaman ayrıldığı çok güzel geleneğimiz. Biz aslında günümüz şartlarına göre yenilikçi ve değişken bir hizmet sunuyoruz. Eskiye bakarsak aslında hiçbir şey yokmuş bile diyebiliriz. Gece boyu eğlence, ve kına yakımı ile program sonlanırmış. Şimdilerde ki gibi o lüx kaftan ve elbiseler haliyle yoktu. Geçmişin izlerini şuan organizasyonlarımızda yansıtmaya çalışıyoruz. Eskiden bir sandalye üzerinde yakılan 5-10 dakika süren kına programını biz daha gösterişli bir hale getiriyoruz. Taht kurulumu, dans ekibi, çıkış gösterileri derken dillere destan bir kına gecesi sunuyoruz bizi tercih eden çiftlerimize. Gelinlerimizin yüz örtüleri bile duvak resitali ile salona geliyor. Çalınacak şarkıların, giyilecek her kıyafetin kalem kalem notu alınıyor. Eksiksiz hizmet sunuyoruz. Günümüz şartlarında, popüler olan roman show gösterileri de bünyemizde bulunan hizmetlerden… Gelinimize ve dans ekibimize renkli roman kostümlerimizden giydiriyor gecede fark yaratmayı amaçlıyoruz.

Muhabir : 2023 yılı için neler söylersiniz? Kayıtlarınız devam ediyor mu ?  Erken rezervasyonun önemi nedir?

F.AYDIN : 2023 kayıtlarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İşin en güzel yanı şu, geçtiğimiz 2022 yılında cemiyetlerini yaptığımız ailelerimizin yakınları,akrabaları ve arkadaşları birçok tarihimizi kapatmış durumda. Bu bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı. 2023 yaz sezonu için Nisan 22 itibariyle sezonumuza Merhaba diyeceğiz. Yoğun tempolu organizasyonlar ile dolu bir sezon bizleri ve ekibimi bekliyor. Hala kayıtlarımız devam etmekte. Erken rezervasyon çok çok önem arz ediyor inanın geçen yıl bile firmamız ile anlaşan bu yıl kasım ayında cemiyeti olan çift ve gelinlerimiz var. Ne kadar erken davranır iseler o kadar şanslı olabilirler. Hem fiyat hem doluluk anlamında. Bazen saatler içinde bile tarihlerimiz dolabiliyor.

Muhabir : Müşteri ve takipçilerinizin sizlere ulaşması adına; Adres ve telefon iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız Furkan Bey ?

F.AYDIN : Tabi ki , Fomara Merkez’de Karakaşgil Plaza’nın 1.katında hizmet vermekteyiz. 0541 964 38 85 nolu iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesabımız : @furkanaydinorganizasyon.

Muhabir : Son olarak söylemek istedikleriniz,eklemek istediğiniz bir şey var mı ?

F.AYDIN : Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Çiftlerimizi ve gelinlerimizi bir konu hakkında uyarmak istiyorum. Maalesef Bursa’mızda çok fazla faaliyet gösteren sözde organizasyon firmaları var. Merdiven altı, vergi muafiyeti olmayan firmalardan uzak durmalarını, böyle bir durumla karşılaştıklarında en yakın kuruma şikayet etmelerini önemle rica ediyorum.

Asrın felaketi ile baş başa kaldık. Süreç boyunca 5 gün Hatay’da ve diğer illeri inceleme fırsatım oldu. Bizzat o acıyı yerinde gördüm. Duygularımız bu noktada tarifsiz. İlk günden beri maddi ve manevi üzerimize ne düşüyor ise firma olarak yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yüzyılın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Güzel, aydınlık yarınlarda.. Çocukların hiçbir zaman üzülmediği, acılar ile baş başa kalmadığı ve herşeyin çok güzel olduğu günlerde birarada olmak dileğiyle. Teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
Okurlarınıza selamlarımı iletiyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ