Demokrat Zafer

ZAFER GEMLİK; Hocalı’nın Sessiz, Kimsesiz Çığlığı Maalesef ki; Karşılıksız Kalmıştır…

Bir katliama yüksek perdeden tepki! Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı; “31 Yıl önce bugün Azerbaycan’ın Hocalı Kasabasında büyük bir vahşet ve soykırım yaşandı…
Bu soykırımı Ermeniler yaptı!!! Ve Sarkisyan başta olmak üzere soykırım suçu işleyenler hala cezalandırılmadı!!! Tarihte Türk milleti pek çok haksızlığa uğramış pek çok zulme maruz kalmıştır. Bunlardan en acı ve hüzün vericilerinden birisi ise 26 Şubat 1992 ‘de Azerbaycan’ın yukarı Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanmıştır. Ermeni çeteleri Rus ordusunun 366. Alayı ile birlikte 25 Şubatı 26 Şubata bağlayan gece Hocalı Kasabası’na barbarca saldırmışlardır.

11 bin nüfuslu Hocalı, zalimlerin saldırısına uğramış, 613 silahsız ve savunmasız kardeşimiz şehit edilmiştir. Katledilen soydaşlarımızı arkalarında delil bırakmamak için çoğu üst üste yığılıp acımasızca ateşe verilmiştir. İnsanlığın gözü önünde en aşağılık , en vahşi cinayetler Hocalı’da yaşanmıştır. Ermeni katiller, Rus askerleri ile birlikte 20. yüzyılın soykırım suçlarından birisini kasten işlemişler ve Birleşmiş Milletler bu katliamı görmezden gelmiştir.!! Hocalı’nın sessiz ,kimsesiz çığlığı maalesef ki; karşılıksız kalmıştır.. Hocalı soykırımının 31. yılında bu acımasız vahşetin masum kurbanlarına Tanrı’dan rahmet dilerken, soykırımın sorumlularından yargı önünde hesap sorulması beklentimizi yineliyor ve Ermeni vahşetini şiddetle kınıyor, hayatlarını kaybeden soydaşlarımızı saygıyla anıyoruz . Mekanları Uçmag Olsun,Tinleri Kut Bulsun…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ