Demokrat Zafer

MAX LEVEL 23 NİSAN’DA AÇILACAK, ÇİFTE BAYRAM YAŞANACAK

Toplam 6.000 m2’lik alanıyla Anadolu’nun en yeni ve kapsamlı aile ve çocuk eğlence merkezi Max Level, 23 Nisan’da gerçekleşecek açılışla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çifte bayram yaşatacak

JLL Türkiye tarafından yönetilen Başkentin gözde alışveriş merkezi Next Level AVM’de hayata geçirilen ve Ziraat İşletme Yönetimi tarafından işletilen yeni nesil aile ve çocuk eğlence merkezi Max Level’ın açılışı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilecek.

6.000 metrekare büyüklüğünde bir alanda, uzun, titiz ve detaylı çalışmalar neticesinde kurulan merkez, sadece oyun ve eğlence değil; en son teknolojilerle donatılmış bölüm ve kurgularıyla eğitim alanında da çocuklara önemli katkılar sağlayacak.

Bu 23 Nisan çifte bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanan minikler için Max Level’ın açılışı bayram heyecanını ikiye katlayacak. Çok kapsamlı ve farklı temalarla, en yeni teknolojilerle donatılmış, farklı dünyalara kapı aralayan merkezde açılış için renkli karakterler de eğlencenin dozunu artıracak, bu bayramı unutulmaz kılacak. Bununla birlikte misafirler özel kampanyalardan da faydalanacak.

Eğitim, teknoloji, eğlence bir arada

Eğitim, teknoloji ve eğlencenin bir arada sunulacağı Max Level, çocukların hayatına yeni bir soluk getirecek; sadece Başkentlilerin değil, tüm Anadolu’nun uğrak noktası haline gelecek. Ailelerin çocuklarıyla birlikte hem verimli hem de eğlenceli zaman geçirebileceği, sanal gerçeklik teknolojisiyle eşsiz aktiviteleri deneyimleyebileceği merkez, sanatsal içeriklerden çocuk gelişimini destekleyen atölye çalışmalarına; eğlenceli oyunlardan, bilim ve teknolojiye kadar birbirinden farklı temaları ile Anadolu’nun en zengin eğlence merkezi olacak.

Maksimum eğlence

Yaş gruplarına göre, en uygun oyun alanları ve materyallerin özenle seçildiği, gerçekleşecek aktiviteler ve sosyal etkinliklerin uzman görüşleri doğrultusunda hazırlandığı, personelin özel pedagojik eğitimlerden geçirildiği Max Level, çok titiz bir çalışma neticesinde hazırlanmış.

Max Level, oyun, teknoloji, eğitim ve eğlencenin iç içe geçtiği, sayısız alternatifle büyük küçük her misafirine yeni bir dünyanın kapasını açarak “oyundan büyük işler” sloganıyla maksimum eğlence yaşatacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ