Demokrat Zafer

KAAN MÜJDECİ’NİN “HAMLET”İ AVRUPA’NIN EN BÜYÜK DİZİ FESTİVALİ SERIES MANIA’DA DÜNYA PRÖMİYERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ…MÜJDECİ, ELİT İŞCAN, ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NUN KATILDIĞI GÖSTERİMDE TÜM KADROYA ÖVGÜLER YAĞDI…FRAGMAN YAYINDA!

Uluslararası Yarışma’nın 8 Finalisti Arasında Yer Alan “Hamlet”in İlk Fragmanı Yayında!

Yönetmen Kaan Müjdeci’nin ilk dizisi, GAİN’in yeni sezondaki iddialı yapımı  “Hamlet”in dünya prömiyeri, Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania kapsamında Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşti! Kaan Müjdeci, başrol oyuncuları Elit İşçan ve Erdal Beşikçioğlu, yapımcılardan Kanat Doğramacı ve GAİN yöneticilerinin katılımıyla 29 Ağustos Pazar akşamı Le Nouveau Siècle’de gerçekleşen gösterimde “Hamlet”in ilk iki bölümü izleyiciyle buluştu. Müjdeci’nin, Shakespeare’in ölümsüz eserinden uyarlayarak gerçek bir hikâyeyle harmanladığı dizi, değindiği derin konular, sürükleyici hikâye anlatımı ve güçlü sinematografisiyle büyük beğeni topladı. Yönetmen ve oyuncular, gösterimin ardından gerçekleşen soru-cevap oturumunda, hikâyeye ve projeye dair soruları yanıtladılar. Yönetmen ve oyuncular, gösterimin ertesi günü gerçekleşen basın buluşmasında ise uluslararası basın mensuplarıyla bir araya geldiler. 2 Eylül’de sona erecek Series Mania’nın Uluslararası Yarışma bölümünde, Türkiye’den seçilen ilk ve tek proje olarak dünya devleriyle yarışan “Hamlet”in sosyal medyada yayınlanan ilk fragmanı ise yoğun ilgiyle karşılandı.  

Dünya çapındaki başarılarıyla dikkat çeken Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği, GAİN ve Asteros Film ortak yapımı “Hamlet”, 26 Ağustos-2 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen Series Mania’nın Uluslararası Yarışma bölümündeki 8 finalist arasında yer alıyor. Festivalin Uluslararası Yarışma bölümüne Türkiye’den seçilen ilk ve tek proje olarak iddiasını şimdiden ortaya koyan “Hamlet”, İstanbul Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hayatın ve Türkiye’nin inanılmaz görünen, absürt ve çarpıcı gerçeklerine adeta ışık tutuyor. Dünya prömiyerini, Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania’da gerçekleştiren “Hamlet”, sonbaharda Türkiye’nin ezber bozan yayın platformu GAİN’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaan Müjdeci’nin Shakespeare’in ölümsüz eseri “Hamlet”ten uyarladığı ve gerçek bir hikâyeyle harmanladığı dizisi, genel cinayet ve intikam temasının ötesinde keder, ihanet, aile, aşk gibi hayatın temel unsurlarına dayanıyor. Dizinin güçlü kadrosunda Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora rol alıyor.

“Hamlet”, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine, bugünkü “fayton krallığı” üzerinden bakıyor. Üstelik bu kez, Hamlet genç bir kadın… İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır.

Kaan Müjdeci’nin çağdaş “Hamlet” uyarlaması, sonbaharda Türkiye’nin yeni nesil içerik platformu GAİN’de izleyiciyle buluşacak. Yerel üretime yenilikçi ve cesur bir sanatsal yaklaşım getirmeye odaklanan platform, yaratıcı ve yapımcı ekipleri, orijinal fikirlerle güçlü uluslararası içerikler geliştirmeye teşvik ediyor. GAİN’in kısa ve uzun yapımlardan oluşan geniş içeriği, Apple Store veya Google Play’den uygulamayı indirerek, www.gain.tv adresinden ya da Apple TV ve Android TV üzerinden, platforma üye olarak izlenebiliyor.

GAİN HAKKINDA

GAİN, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye biçimlerine önem veren, yenilikçi, eğlenceli kısa ve uzun içeriklerden oluşan yeni nesil bir içerik platformudur. Haber, belgesel, spor, müzik, eğlence programları, film ve dizilerin yanı sıra çeşitli kategorilerde canlı yayınlar da akışta yer alır. GAİN’de içerik izlemek için önce üyelik oluşturmanız gerekir. GAİN ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunar. Ücret ödemeden üye olarak ücretsiz içerikleri izleyebilirsiniz. Premium içerikleri izlemek için abone olmanız gerekir.

SERIES MANIA- ULUSLARARASI YARIŞMA

“Anna”                                        (İtalya – Sky Italia/ARTE)

“Blackport”                                  (İzlanda – RÚV/ARTE)

“Furia”                                        (Norveç, Almanya – Viaplay/ZDF)

“Germinal”                                   (Fransa, İtalya – Salto/FRANCE 2)

“Hamlet”                                     (Türkiye – GAIN MEDYA)

“Jerusalem”                                 (İsrail – HOT)

“Kamikaze”                                 (Danimarka – HBO Max)

“The Echo Of Your Voice”            (İsrail – KAN)

Bilgi için:         gain.tv

asterosfilm.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ