Demokrat Zafer

ESNAFIMIZ İYİ PARTİ İLE ARTIK DAHA MUTLU…

“Geçtiğimiz günlerde tarihi belediye binamızın hemen arkasında bulunan YÜSAN İş Merkezinde işletmeleri olan esnaflarımız, uzun zamandır belediye yöneticilerine dile getirdikleri halde çözüm bulamadıkları sıkıntılarına derman olabilmemiz için bizleri davet ederek sorunlarını paylaştılar.” İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, her zaman esnafın yanında olduklarının altını çizerek yaptığı açıklamada;

“3-4 yıl öncesine kadar her esnaf gibi devletimizin temel hizmetlerinden yararlandıklarını belirten bölge esnaflarımız; “Önce temizlik ve çöp toplama işlemleri sonlandırıldı ardından da geçtiğimiz aylarda geceleri bölgenin güvenliğine bir nebze de olsa katkısı bulunan aydınlatma lambamıza elektrik getiren kablo yetkililerden tarafından yerinden çıkarıldı.” diyerek dertlerini bizlere açtılar. İYİ Parti olarak kendilerini dikkatlice dinleyerek notlarımızı aldık. Sorunlarına çözüm bulabilmek için çaba sarf edeceğimize dair esnaflarımıza söz verdik.

Burada ticari faaliyetlerini sürdüren Yenişehir esnafımız, ilçemizde ki diğer esnaflar gibi devletimize ve belediyemize ait temizlik, çöp, emlak ve gelir vergilerini ödediklerinj, BUSKİ ve UEDAŞ abonelikleri olduğunu, su ve elektrik faturaları’nın ödemelerini eksiksiz yaptıklarını ifade ettiler.

Her türlü yükümlülüklerini yerine getirmeleri dolayısıyla ilçemizde ki diğer esnaflarımız için uygulanan temizlik, çöp toplama ve aydınlatma hizmetlerinden kendilerininde yararlanmaları bu esnaflarımızın elbette en doğal haklarıdır.

İYİ PARTİ’NİN ÖNERGESİ SORUNU ÇÖZDÜ.

Esnaflarımız dan aldığımız bilgiler ve kendilerine verdiğimiz söz doğrultusunda İYİ Parti Meclis Grubu olarak konuyu Yenişehir Belediye Meclisine taşıyarak önerge verdik.

YÜSAN İş Merkezinde ticaret hayatlarına devam eden işletmelerin öncelikle çöp, temizlik ve aydınlatma hizmetlerinin belediyemiz tarafından yapılmasına, UEDAŞ gibi ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde aydınlatma sorununun çözüme kavuşturulması ve gerekiyorsa imar sorununun çözümü için girişimlerde bulunulması hususunda verdiğimiz önergeyi oy birliği ile meclisimizden geçirdik.

İYİ Parti olarak verdiğimiz önergemizin kabulü sonrasında ise belediye tarafından bölgede çöp toplama hizmeti ve temizlik işlemleri mutad olarak yapılmaya başlandı. Esnaflarımız ve bizler özellikle geceleri o bölgede yaşanan güvenlik sorununun aydınlatma lambalarının çalıştırılması ile giderileceğini düşünüyor, ve bir an önce bu sıkıntının giderilmesini bekliyoruz.

Birkaç gündür bizleri arayarak katkılarımızdan dolayı teşekkür eden, ahde vefa göstererek kıymet veren bölge esnaflarımıza bizlerde İYİ Parti ailesi olarak yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ