Demokrat Zafer

CESUR YÜREK ALİ MAHİR BAŞARIR YALNIZ DEĞİLDİR. SEVGİMİZ, SAYGIMIZ, DUALARIMIZLA YANINDAYIZ.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan dikkat çeken detay!

“Kirli eller, ülkeyi soyan, halkları ezip açlığa mahkûm eden, hak hukuk tanımaz faşistler bizlerin yiğit ve cesur vekiline dokunamazlar….
Birçok zaman yazılarımda dile getirdim; bir insanı takdir etmek, yapılan doğru ve güzel çalışmaları anlatmak, yazmak veya örnek göstermek için illa dost olmanıza hatta tanışmanız gerek yoktur.
Özelikle CHP gibi köklü bir çınarın gölgesinde yaşayıp demokrasiyi var etmek, halkları mutlu etmek, insanca ve eşit yurttaşlar olarak yaşayıp yaşatmak amacında olanlar için bizler bu geniş ailenin bireyleri hatta vazgeçilemez kardeşleriyiz.
Her zaman belirtiğim gibi uzun bir ömrü hiçbir koşulda sapmadan, satmadan, sol/sosyal demokrasiye ihanet etmeden, faşizme ve şeriat yozlaşmasına karşı mücadele edip haksız kör kuruşa tenezzül etmeden yaşadım.
Kalemimi sadece halkların ve ülkemin başarısının emrine sunmuş, her türlü haksızlığın, hukuksuzluğun karşısında duran bir insan olarak yayınlanan kitaplarımla, yazdığım makalelerimle anlatmayı bir görev saydım.
Partim CHP’de de daha önce yazıp paylaştıklarım gibi bu duyguları paylaşan ve mücadele eden çok değerli yürekli ve inançlı siyasette her kademede görev almış örgüt üyelerimiz var.
CHP gibi köklü bir siyasi geleneğin, laik cumhuriyetin, hak ve hukukun, demokrasinin, adaletin, insanca yaşamanın ve emeğin, emekçinin hakkını korumayı amaç edinmiş son derece yetenekli, çalışkan ve namuslu siyasetçileri ve gurur duyduğumuz vekillerimiz var.
Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Mahir Başarır’da bu yiğit ve yürekli, çalışkan ve duyarlı insanlardan birisidir.
Sayın Ali Mahir Başarır gerçekten CHP’nin ve mağdur edilen, soyulan, açlığa mahkûm edilen halkların ve taşından toprağına kadar soyulup talan edilen ülkemin şansı olan vekillerinden biridir.
Hatta adeta yapılan bayrak yarışında finali koşan ve tüm yolsuzluk yapanlara, ülkeyi perişan edenlere, halkı kandırmaya ve korkutmaya çalışan soysuzlara ders veren, had bildiren ve hesap soran çok değerli bir vekilimizdir.
Özellikle elini taşın altına koymayı bilen, göz boyamaktan imtina eden, mecliste, medyada, meydanlarda ve her zaman halkın yanında olan çok yürekli bir insandır.
Ali Mahir Başarır, kimsenin soramadıklarını araştırıp riski göze alıp ülkeyi batıran halkı perişan eden ve soygun düzeninin aktörlerine namusluca ve yüreklice hesap soruyor.
Çıktığı televizyonlarda soygunları, yolsuzlukları anlatıp, bilgi ve belgelerle konuşup halkımızı aydınlatıyor.
TBMM adeta inletiyor ve Cumhur İttifakının biat etmiş vekillerine adamlık nedir öğretiyor.
Ali Mahir Başarır’ı kutluyor ve kendisine “Gurur duyduğumuz evladımızsın, onurumuzsun, laik cumhuriyetin, sol/sosyal demokrasinin, hukuk devletinin ve parası pul, halkı kul ilan edilen ülkemizin teminatısınız” diyoruz.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ