Demokrat Zafer

MARMARA BİRLİK’E DEMOKRAT ÇAĞRI! “Zeytin Alımları için Bankalar Promosyon Ödesin!”

Türkiye’nin en büyük ortaklı şirketine promosyon çağrısı! Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar; “Ekonomin cehennem ateşinde yandığı bugünlerde Marmara Birlik Kooperatifi’mizde zeytin üreticisinin yanında olduğunu göstermelidir.” dedi.

Başkan Baki Bekar; “Birlik Başkanı sayın Hidamet Asa ‘ya ”Bu sütunları size tüm ortaklar adına bugüne kadar yaptığınız güzel işlerin, bir yenisini yapmayı Orhangazi Demokrat Parti Teşkilatı olarak tüm ortaklar adına istiyoruz.” 2022 -2023 iş yılı alım kampanyasında kendi açıklamalarınıza göre ortaklara 60 bin ton zeytin alımı karşılığı, 1 milyar 500 milyon TL para ödeneceğini açıkladınız. Ödemeleri 15 günlük periyotlar aralığında bankalar aracılığıyla ortakların hesaplarına yatırarak ödeme yapılmaktadır. Bilindiği gibi maaşlarını bankalardan alan tüm çalışanların memur , SSK ve emeklilerin yatırılan maaşlarına karşılık bankalardan promosyon almaktadırlar.

Zeytin üreticileri de bankalara yatırılan bu ürün bedellerine karşılık bankalardan promosyon almak istemektedirler. Bizce de; bu istekleri haklı ve yerinde bir istek olmaktadır. Ancak bu konunun hayata geçebilmesi için siz Birlik Başkanı ve Yöneticilerin bu konuda yeterli hassasiyeti göstererek “bankalarla gerekli girişimlerin” yapılmasını arz ederiz. Burada kazançlı çıkacak üreticilerimizdir. Girdi maliyetlerinin pahalılandığı bu dönemde bu girişiminiz sonucu oluşacak kazançtan tüm üreticiler kadar sizlerin de yönetim kurulu olarak ilerisi için kazançlı çıkacağınız muhakkaktır. Bu duygu ve düşüncelerle “ORHANGAZİ DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI” olarak bu konuyu öncelikli olarak ele almanızı ortaklar adına istemekteyiz. Bu ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ