Demokrat Zafer

AYGİP İzmir İl Kongresi Gerçekleştirildi

Aydınlık Geleceğin Partisi (AYGİP) İzmir İl Kongresi Genel Başkan Murat Danacı ve kurmayların katılımıyla coşkuyla gerçekleştirdi.
İzmir ili 13 ilçe başkanı katılımıyla gerçekleştirilen programında tek liste ile aday olan Nurettin Kırmızıkaya İzmir İl Başkanı seçildi.
İzmir il teşkilat başkanı Hikmet ARSLAN ve yönetiminin azimli çalışmaları taktirleri topladı.


Yılmadan gece gündüz demeden çalışan Hikmet Aslan ve ilçe başkanları kısa surede teşkilâtlanma çalışmalarını bitirerek il kongresini yapmaya hak kazandılar.
Kongrenin açılışında konuşan AYGİP Genel Başkanı Murat Danacı “Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’nun inci şehirlerinde tamamladığımız kongreler ve halkın teveccühü ile sizlere selamlar getirdim. Egemizin incisi İzmir’de bizi coşkuyla karşılayan Nurettin Kırmızıkaya ve ilçe başkanlarımız olmak üzere İzmirli hemşerilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Evet kıymetli kardeşlerim.

Geliyoruz. Hem de çok büyük bir güçle geliyoruz. Çalışmalarımız hazır, projelerimiz tamam geliyoruz. Aydınlık Türkiye için, Aydınlık Gelecek için geliyoruz. Bizler ülkemize ve milletimize hizmet için geliyoruz.” dedi. İl Başkanı seçilen Kırmızıkaya ve ekibine başarılar dileyen Genel Başkan Danacı, AYGİP için tüm özveri ile çalışan kurmaylarına teşekkür etti.

Kongreye AYGİP Genel Sekreter Hacer Danacı, Başkanvekilleri Yahya Kaya ve Abdulhamit ÇAVGA, Genel Başkan Yardımcısı ve Danışmanı Ramazan Kürk, Genel Başkan Yardımcıları Besim Özcan ve Fatma Yaşar ,Genel koordinatör Ferit Altuntaş ile Antalya Serik İlçe Başkanı Hüseyin Kaçar ve çok sayıda davetli katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ