Demokrat Zafer

İşletmeciler Tedirgin! Milyona Dayanan Zararı Kim Karşılayacak! Nilüfer Belediye Başkanlığı’ndan Açıklama Yok!

Nilüfer-Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerindeki 4 eğlence mekanına “Canlı Müzik Ruhsatı’nın” iptali ile başlayan ve Leyla Fasıl’ın sahibi Leyla Polat’ın paylaşımı Bursalıların yaşanan trajediyi duyduğu olayın ikinci perdesinde “İptalin Arkasında” farklı sebeplerin olduğunu ortaya koydu. Haberimizin iki gün üst üste yayına girmesinin ardından basın mensuplarının yaptığı araştırma canlı müzik yayının iptal edildiği 4 mekanının yakınında “İş Merkezi-AVM” içinde oldukları için belediyelerin işlem yapamadığı 3 mekanının Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e yakınlıkları olan kişiler tarafından işletildiği iddia ediliyor.

Canlı müzik ruhsatları iptal edilen Leyla Fasıl-Vira Balık- İskele Balık-Çalgılı Meyhane iptalle ilgili yasal işlemini hafta ortasında başlattı. 4 mekanın canlı müzik yapamaması eğlenmek isteyen müşterileri civara yakın olan mekanlara yönlendi. Müşterinin yeni adresi 3 mekanında belediye başkanıyla yakın olan isimler olduğu iddia ediliyor.

Leyla Polat; “İşlerimizin yok olduğu bir dönemde bize bunu yaşattılar! Sadece para cezam 130 bin lira. Belediye ek izalasyon istiyor. Bunun bedeli en az 300 bin lira, müşterisi kalmayan, dağıtılan bir mekan bunu karşılayabilir mi? El insaf el insaf!” dedi.

Vira Balık sahibi Ahmet Güler; “Biz bu zulmü pandemide bile yaşamadık! Motorlu kurye ile siparişi evlere dağıttığımız zamanlarda en azından huzurumuz vardı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem bey burada kimlere yeni alanlar açtığını araştırsanız o isimleri de siz öğrenirsiniz! Sadece kira ve işletme gideri olarak tek müşterim dahi olmadan her ay 150 bin lira ödüyorum. buna can mı dayanır!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ