Demokrat Zafer

Türkiye’yi zilletin boyunduruğunda bırakmak için fırsat kollayanlara asla göz açtırmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı Divan Toplantısı Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleştirdi.

MHP Bursa İl Divan Toplantısı'nda Büyükataman 2 stratejik hamleyi açıkladı

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

MHP Bursa İl Başkanlığı Divan Toplantısı Merinos AKKM’de büyük bir katılımla düzenlendi.

Divan Toplantısına MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MYK Üyesi Feridun Zırhlıoğlu, MDK Üyesi Muhammed Tekin, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Türk Eğitim-Sen Bursa 3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu, DAĞDER Başkanı Yaşar Türk, Gümüşhane İli Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Gülahmet Türk, ilçe başkanları, meclis üyeleri ile partililer katıldı.

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın konuşmasından satır başları;

Ümit Çeşmesi olmak için samimiyet ve sorumluluk üstleniyoruz. Kıymetli ülküdaşlarım!

Malumunuz olduğu üzere Bursa’mızın yüzüncü kurtuluş yıl dönümünde Bursa’mızda emsali görülmemiş, daha önce hiçbir siyasi partiye nasip olmamış güzellikte ve coşkuyla, ‘2023’e doğru aday belli karar net’ temalı açık hava toplantımızda liderimiz Devlet Bahçeli Bey’i ağırladık.

Gerçekleştirdiğimiz bu toplantıyla parayı verene düdüğünü çalan satılık anket şirketleri başta olmak üzere Milliyetçi Ülkücü Hareketi küçük göstermek isteyen, yalancıların ziyadesiyle canını sıktık. Şimdi bu kürsüden, sizlerin huzurunda bu haysiyetsizlere sesleniyorum! Her türlü fitneye, yalana, engelleme girişimlerinize karşı meydanlarda dolup taşacağız. Hanelere sığmayıp coşacağız. Nihayet Türkiye’yi zilletin boyunduruğunda bırakmak için fırsat kollayanlara asla göz açtırmayacağız.

Elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrı görmeden, herkesi kardeş bilerek, her insanımızı kutsal bir emanet sayarak Cumhur İttifakı’nın muhteşem zaferine, cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümünde birlikte imza atacağız. Buluşmanın adresi Türk milletidir. Lider ülke Türkiye’ye ulaşmak isteyen hepimizin boyun borcu, tarihimizi ve milletimizi ihmal edemeyeceğimizdir. Biz dün görevden kaçmadık. Miletimizi aziz bilmekten ve sevdasıyla mücadele etmekten yorulmadık. Bundan sonra da yorulmayacağız. Bölünmeye kardeş kavgalarına, ayrışmaya, cepheleşmeye ‘hayır’ diyenlerle aynı yolun aynı amacın takipçileriyiz. Allah’tan niyazım emeklerimizi, çalışmalarımızı, niyetlerimizi karşılıksız bırakmamasıdır. Mahcup etmemesidir. Biz sefere talip olduk. Zafer Cenabı Allah’tandır. Ve değerli dava arkadaşlarım. Ülkü hiçbir zaman ham bir hayal, sonu olmayan serüven olmadığı gibi ülkücü de maceraperest değildir. Ülkü değişeni hiç gelmeyecek olan sonsuz vatan nöbetidir.

Ülkü, fitneleri aşacakların, fesatları yıkacakların ufuk çizgisidir. Ülkü, çileye talip, meşakkate razı olacakların sınav yeridir. Ülkü, şerefin, haysiyetin dik duruşun, eğilmez başın zirvesidir. Ve dikkat ederseniz ardına düşülen ülkü son derece iddialıdır. Yüksek hedeflere önüne koymaktadır. Günübirlik meselelerin üzerine çıkmaktadır. Ülkücülük, bir Türkün geçmişi ve geleceğiyle ömür boyu sürmesine namus sözü vererek bağımlılığını taahhüt ettiği, milletimizle yapılmış sadakat, samimiyet, hizmet sevda sözleşmesidir. İşte o sözün sahipleri bizler olacağız. Türk milletinin dünyaya vereceği dersin sahibi bizler olacağız. Çağ açıp çağ kapatan ecdadın yeni bir çağı açan mührü bizler olacağız. Milliyetçilik bayrağını yükseltecek ve canının burçlarına dikecekler bizler olacağız.

Bugün de dün gibi Türk milletinin yaşadığı bu çıkaracak güç yine biz olacağız. Büyük milletimiz milli değerler ve birlikte yaşama ülküsü etrafında mutlaka ama mutlaka kenetlenecektir. Atalarımız bin yılın ferasetiyle demişler ki; Düşman uyumaz. Bu buyruklara dikkat ediniz. Kulak veriniz. Düşmanlar yine uyanıp hasımlar fırsat kolluyor. Çanakkale’de Allah’ın dersini çabuk unuttular. Sakarya’da yedikleri darbeyi tez atlattılar. Küllere ihanet, kurulan masalarda yeniden alev almaya çalışıyorlar. Alçaklıklar saklandığı yerden doğrulmaya uğraşıyorlar.

Bu kılıç, kuşananların hesabıdır. Bu Malazgirt’e teslim olmuş Bizans’ın hesabıdır. Bu Fatih’ten aman dilemiş Avrupa’nın hesabıdır. Bu Çanakkale’de batmış, İzmir’de dökülmüşlerin hesabıdır. Bilek gücüyle yapamadıklarını siyasette yapmak istiyorlar. Savaşarak kazanamadıklarını siyasi iktidardan almak istiyorlar. Oyun bu, düzen bu. Bunları dün Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da gördük. Oyuncular benzer, emeller aynı, işbirlikçiler tanıdık. Ama onlar bizleri, milliyetçi ülkücü hareketi bilmiyorlar. Geçmişte aldığı dersleri unutmuşlara sesleniyorum!

Milletimin ayağa kalkışını hatırlamayanlara sesleniyorum. İşte Milliyetçi Hareket, işte ülkücüler burada. Bu davaya şahlanışımız.

Buradan yükselen nara Türkiye’ye yayılacak, Ve bütün rezaletleri silip atacaktır. Ülküdaşım! Bu kudret sende fazlasıyla var. Bu inanç sende fazlasıyla var. Yeter ki kendine inan. Kendine güven, tarihi tanı. Tuzakları değil, oyunları gör. Korkma, çekinme ve geri durma. Hiç aldırma, kaygılanma. Arkana bakma. Haymana da sensin, Süleyman Şah da sen! Akşemsettin de sensin. Molla Gürani de sen! Ulubatlı Hasan da sensin Genç Osman da sen! Osmangazi de sensin, Mustafa Kemal de sen! Karacaoğlan da sensin, Pir Sultan da sen! Mimar Sinan da sensin, Mehmet Akif de sen! Yahya Çavuş da sensin, kara Fatma da sen! Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında 2023 Büyük Türkiye’sine, Türkiye Yüzyılına, milliyetçi ülkücü hareketin mührünü vurmak için geri durma. Teslim olma. Şu çağrıya kulak ver. Ey Türk! Titre ve kendine dön. Bu vesileyle il divan toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman konuşmasında, 2 stratejik hamlelerinden bahsetti. Bunları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar cumhurbaşkanı olarak seçikmesini sağlamak ve seçimlerde çıkarabildikleri kadar fazla milletvekili çıkarmak olarak sıraladı. Bugüne kadar yapılan saha çalışmalarından bahseden Büyükataman, bu çalışmaların hız kesmeden devam etmesi gerektiğini, ulaşabildikleri kadar vatandaşa ulaşıp davaya katmak gerektiğinin altını çizdi. Kurdukları Cumhur İttifakı karşısında kurulan Millet İttifakı’na değinen Büyükataman, ittifakı, ‘zillet ittifakı’ olarak nitelendirdi. Büyükataman son olarak, seçimlerin yaklaştığını ve milliyetçi hareket mührünü iktidara taşıyacaklarını söyledi.

Program MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman başkanlığında MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MDK Üyesi Muhammed Tekin, MYK Üyesi Feridun Zırhlıoğlu ve MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın divan kurulu üyesi olarak salonda bulunanlara hitaplarıyla devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ