Demokrat Zafer

‘Ülke yönetiminde söz sahibi olacağız’

Bursa’da bir dizi ziyarette bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, milli yerli Türk İslam davasının neferleri olan Alperenlerimiz inşallah ülke yönetimlerinde de en kısa zamanda söz sahibi olacaklardır” dedi.

HABER OSMAN ÇETİN

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı Bursa’da: ‘Ülke yönetiminde söz sahibi olacağız’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP İl Başkanı Haldun Filizli, BBP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selehattin Çelt, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Taş, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak, BBP Bursa İlçe Başkanları ile birlikte Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Alfatlı konuşmasında; “Rahmetli ebedi siyasi liderimiz Şehidimiz Muhsin Başkanımız’ın da dediği gibi, ‘Alperen Ocakları bizim gözbebeğimiz. Bir elinde Kuran bir elinde bilgisayar olan bir gençlik.’ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz milli yerli Türk İslam davasının neferleri olan Alperenlerimiz inşallah ülke yönetimlerinde de en kısa zamanda söz sahibi olacaklardır. Ocağımız Alperen Ocakları Partimiz Büyük Birlik Partisidir” dedi.

Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent, Partinin Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı’ya ve Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı’na ve katılımcılara Kuranı Kerim, Türk bayrağı ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun özlü sözlerini içeren resmini hediye etti.

Ocak Başkanı Ferhat Levent de beraberlik içinde verilen bu mesaj ile 2023 seçimlerinde de güçlü bir şekilde Büyük Birlik Partisi’nin Meclis’e girmesi noktasında gayret göstereceklerini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ