Demokrat Zafer

Yılbaşı sofralarınızda “Tchibo” dokunuşu

Tchibo, “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” temasında bir araya getirdiği birbirinden göz alıcı ürünle, yeni yılın ruhunu sofranıza da taşıyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden farklı, modern ve şık ürünler sunan Tchibo, yeni yılda sofralarınıza da dokunmayı unutmuyor. Tchibo’nun “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” temasında bir araya getirdiği rengârenk masa örtülerinden yılbaşı motifli kurabiye kalıplarına kadar yeni yıl coşkusunu sofralara taşıyan birçok ürünle, misafirleriniz sofranıza hayran kalacak.

Romantik, şık ve zarif bir yılbaşı sofrası

Eşsiz bir yılbaşı sofrası hazırlamak için geleneksel ile modern tasarımın birleştiği şerit örtüorganik pamuklu jakarlı masa örtüsü; çeşitli alternatifleri ve renkleriyle yeni yıl sofranıza hem şıklık hem de zariflik getirecek. Yeni yılın gelişiyle etrafı saran sıcak ve samimi ortamı masanıza yansıtacak mumlar, yılbaşı dekorasyonunuzun tamamlayıcısı olacak. LED’li uzun mum, titreme efekti ile mum ışığının yarattığı loş ve romantik atmosferle masanıza zarif ve modern bir görünüm katacak.

Enfes yılbaşı lezzetleri

Tchibo, yılın en güzel zamanının vazgeçilmez lezzetlerinden yılbaşı kurabiyelerini daha pratik ve keyifli bir şekilde pişirebileceğiniz seçenekler de sunuyor. Dolgulu kurabiye kalıbı veya kurabiye damgası seti gibi ürünlerle kurabiyelerinizi dilediğiniz gibi tasarlayıp süsleyebilirsiniz. Yılbaşını yansıtan en güzel motiflerle çevrelenmiş yaldız süslemeli jumbo kupa, hem göz alıcı sofralarınıza eşlik edecek hem de soğuk günlerde içinizi ısıtacak içecekler için harika bir seçim.

Tchibo’nun “Sofralara Yılbaşı Dokunuşu” temasında biraraya getirdiği ürünler, Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ