Demokrat Zafer

Bursalılar Gırgır Stand Up Gecesi ile gülmeye doyacak

Mizahın iyileştirici gücünü gözler önüne serecek Gırgır Stand Up gecesi 19 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da Nilüfer Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Hayatımıza etki eden, güldürerek güzelleştiren, her dönem muhalif olan efsane mizahçılara adanan gösterinin biletleri teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’da.

 Kültür, sanat, eğlence ve spor alanındaki tüm etkinliklere tek platformdan ulaşılabilmesini sağlayan Biletinial desteği ile komedi! Güldür Güldür şov programında stand up gösterileri yapan Uykusuz Dergisi Yazarı Alpay Erdem ve Gırgır Dergisi yazarlarından ödüllü komedyen Barbaros Uzunöner, Gırgır Stand Up Gösterisi ile Bursa’da.

En iyi komedyenlerin tek kişilik gösterilerinin en komik bölümlerini anlatmak için bir araya geldiği, “Gülmeye, çok çok gülmeye hazır olun” mottosuyla sahnelenen, usta işi mizah, bol kahkaha Gırgır Stand Up gecesi Bursalıları gülmeye doyuracak. Gösterinin bazı anlarını şaşırarak, bazı anlarını da “Bu hikâyede anlatılan kişi benim.” diyerek seyredeceksiniz.

Bu gösteri mizahın iyileştirici gücünü gözler önüne serecek. Hayatımıza etki eden, güldürerek güzelleştiren, her dönem muhalif olan efsane mizahçılara adanan gösterinin biletleri ise teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’da.

Yılın son günlerinde kendinize zaman ayırın ve günlük işleri, koşturmacaları bir kenara bırakın ve yerlerinizi alın.

Bilgi için:

pr@biletinial.com

Biletinial Hakkında;

Biletinial, 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yenilikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ