Demokrat Zafer

CHP YILDIRIM; SOKAKTA UMUT YEŞERİYOR.

CHP Yıldırım Örgütü her hafta mahalleleri dolaşarak halkla buluşuyor. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş; ”

“Ekonomide yaşanan darboğaz, esnafımızı ve vatandaşımızı ciddi anlamda olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu sektörlerin en başında ise yalnız bırakılan küçük esnaf var. Hacivat mahallemizi gezerek, esnafın ve vatandaşın yeni yıldan beklentilerini ve umutlarını sorduk. Biz çok zam gördük, enflasyon gördük, devalüasyon gördük. Fiyatların ikiye katlandığı zamanları biliyoruz ama bu kadar anormal bir zammın geldiğini görmedik diyen esnafımız sözlerine şöyle devam etti. Dar gelirli vatandaş, küçük esnaf, küçük bir işletme sahibi eline geçen parayla geçimini sağlayamaz hale geldi. Artan maliyetler ve satışların düşüklüğünden dert yanan esnaf, değişim istediklerini ifade etti.
Bu düzen değişecek, Türkiye’de yüzler yeniden gülecek. Sarayda sefa sürenlere biz halkın sesini duyuracağız. Zamlar vatandaşın nefesini kesiyor, halk yarı aç yarı tok yaşıyor.
Halk diyor ki: “Her şey ateş pahası, paramız pul oldu.” Ekonomik kalkınmanın yolu demokrasi ve adaletten geçiyor. Sandık gelecek, Türkiye rahat bir nefes alacak. Bu zor dönemi el birliğiyle hep birlikte aşacağız.
Yönetim Kurulu üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz Nimet Yıldız, Ali Haydar Efe, Cemil Ocak, Recep Bayram, Kadın Kolları Başkanımız Nigar Bölüker ve Yönetimi ile birlikte Hacivat Mahalle esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip dertlerine ortak olmaya çalıştık.
Ayrıca Aile Destekleri Sigortası (ADS) projesi kapsamında Kadın Kollarımız ile birlikte evleri ziyaret ederek hallerini hatırlarını sorup çözüm önerilerimizi sunduk.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ