Demokrat Zafer

Türkan Polat dernekçiliğe geri mi dönüyor?

Bursa’daki Karabük’lü iş insanları, İstanbul Karabük’lü iş ve meslek sahibi kisilerle ortak hedefleri için bir araya geldiler. Uzun süredir Bursa’da Karabük ilini tanıtmaya çalışan Karabük Dernek başkanlığı ve çeşitli federasyonlarda genel başkanlık yapan aynı zamanda , Türkiye’nin ilk kadın federasyonu unvanını alan Türkan POLAT ve MİS’un bölge temsilcisi Oktay YANARDAĞ öncülüğünde Bursa Karabük’lü sanayici iş insanları Halit BOSTANCI, Halil İbrahim COMART, Tahir YAZICI, Tülay ŞENER, Çetin HIZARCIOĞLU, Aydın METİN, Mustafa ÖZÇEVİK, Dursun ARSLAN, Fatih ALPAY ve Karabük eski emniyet müdürü Serhat TEZSEVER in de katılımıyla konuklar ağırlandı. İstanbul’dan gelen sanayici iş insanları (Kanz firması temsilciliği. çocuk bezi peçete mendil imalatı0 yanı sıra inşaat vb.)imalatların yönetim kurulu üyesi Çetin İPEK eşliğinde gelen Rıfat CAN. Aydın GÜNGÖR, Niyazi BİÇER’i Bursa’da ağırladılar.

Çetin İPEK konuşmasına hemşerilerinin bu sıcak karşılamalarına teşekkür ederek başladı. Amaçlarının iş insanları olarak yalnız yaşadıkları yerlerde değil doğdukları il olan Karabük de de el ele vererek çeşitli projelerle fayda sağlayabilmek olduğunu bu nedenle de İstanbul bağlantılı Türkiye’nin çeşitli illerindeki Karabüklü iş insanlarının bir araya toplamak fikir ve düşüncelerde ortak karara varmak bununla ilgili gerekeni yapmak istediklerini ifade etti.

Türkan POLAT; ” bu güzel düşünce ve fikirlere bizleri de kattığınız ve buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz. Doğduğumuz nostalji yaşadığımız o güzel yerlere destek olabilmek her şeyden öte vatanımıza hizmet edebilmek kadar kutsal bir görev olmasa gerek birlik ve beraberlikle sımsıkı tutulan ellerin başaramayacağı hiç bir şey yoktur gökyüzündeki gök kuşağı gibi birlik tüm güzelliği ile insanlığa yansır bu sıcak davetiniz bize onur verdi. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuyu değerlendirmek isteriz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Türkan polat dedi ki:

    Güzel yorumlarınız beni onurlandırdı gerçek yorumculuğu her zaman yanindayuz iyiki varsiniz

BİR YORUM YAZ