Demokrat Zafer

MHP NİLÜFER; Türk aile yapısını bozmak için çalışan sapkın LGBTİ’ ye hizmet verecek bu birimin acilen kapatılması gerekmektedir

İçişleri Bakanlığı, Bursa Nilüfer Belediyesi hakkında, LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığı haberlerinin basında yer alması üzerine inceleme başlattı. Nilüfer Belediyesi’nin, LGBT için özel merkez kurduğu haberleri önceki gün basında yer almıştı. Haberlerde, “Eşitlik Birimi” adıyla kurulan merkezle ilgili belediyenin sitesinden yapılan açıklamada, “LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır.” denildiği belirtilmişti. İçişleri Bakanlığı, Bursa Nilüfer Belediyesinde araştırma ve ön inceleme başlatıldığı bildirildi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin basında yer alması, kamuoyuna yansıması üzerine Bakanlığımızca, Nilüfer Belediyesi’nde araştırma-ön inceleme başlatılmıştır” denildi.

Konuya MHP Nilüfer ilçe Başkanlığı’ndan sert bir açıklama geldi. MHP İlçe Başkanı Levent Karakoç; “Nilufer Belediyesinin sitesinden yapılan açıklamada, “LGBTİ+ bireylere (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) hizmet vermesi yönü ile Türkiye’de bir belediye bünyesinde kurulan ilk dayanışma merkezi olma özelliğini taşımaktadır.” ifadelerini aile yapımıza, inanç değerlerimize açıkça saldırı olarak görüyor ve kabul edilemez buluyoruz. İslâm dini, cinselliği tabii bir vâkıa olarak kabul edip cinsel ihtiyaçların mâkul ve meşrû zeminde giderilmesine imkân vermiş, ancak cinselliğin insanlık onur ve değerini ihlâl edecek biçimde kontrolsüz kullanımını önleyici bazı sınırlamalar getirmiştir. Evliliğin teşvik edilip aile hayatını ve kurumunu korumaya yönelik tedbirlerin alınması, iffetin ve neslin korunmasının dinin temel gayeleri arasında gösterilmesi, cinsel sağlık ve ahlâk eğitimine önem verilmesi, müstehcenlik, fuhuş ve zina ile mücadele edilmesi böyle bir anlam taşır.

İslam inancı ve Türk töresinde hepimiz biliriz ki aile kavramı büyük önem arz etmektedir. Aile kavramı bizim olmazsa olmazımızdır. Çünkü güçlü bir millet, güçlü aileden olur. Son zamanlarda topluma LGBT’yi sistemli ve bilinçli bir şekilde sokarak aile yapımıza, gençlerimize ve inanç değerlerimize açıkça saldırı planlanmaktadır. Cinsiyet eşitliğine danışmanlık ve hizmet adı altında Nilufer Belediye Başkanlığının bu erozyona aracı olması şehrimiz adına üzüntü vericidir. Sosyal tabanda hiçbir karşılıkları olmadığı halde, ahlaksız fiillerini topluma dayatmak için her türlü provokatif eylem içerisinde yer alan sapkın düşünceye hizmet etmek Nilüfer İlçesine ne kazandıracaktır? LGBT adı her türlü hayâsızlık ve ahlaksızlığı normalleştirip, Türk aile yapısını bozmak için çalışan sapkın LGBTİ’ ye hizmet verecek bu birimin acilen kapatılması gerekmektedir. Nilüfer Belediye Başkanlığına bu çağrıyı yazarken konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı Nilüfer ve Bursa halkına hassasiyetle arz ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ