Demokrat Zafer

YENİDEN REFAH NİLÜFER; LGBTİ propagandası yapılmasına zemin hazırlanıyor!

İçişleri Bakanlığı’nın Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin ardından ön inceleme başlattığını duyurmasının üzerine siyasilerden de sert açıklamalar peş peşe geldi Yeniden Refah Partisi Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Yiğit; Kaymakamlığa bir dilekçe vererek;

“Bilindiği üzere Nilüfer Belediyesi sosyal medya hesaplarından Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 3-4 Aralık tarihlerinde Nilüfer Gençlik Evi’nde “Toplumsal Cinsiyet Atölyesi” düzenleneceğini duyurmuş, bu atölyede 15-29  yaş arası gençlere toplumsal cinsiyetle ilgili kavramları, normları öğreteceklerini ilan etmişlerdir.

“Toplumsal cinsiyet adı altında yapılan faaliyetler eşcinsellik ve LGBTİ propagandası amacıyla kullanılmakta olup Nilüfer Belediyesi bu tür çalışmaları maalesef daha önce de düzenlemiş ve LGBTİ propagandası yapılmasına zemin hazırlamıştır. Nilüfer Belediyesi’nde 2016 yılında “Toplumsal Eşitlik Merkezi” adı altında bir birim kurulmuş, bu birimin LGBTİ bireylere hizmet vermek için kurulduğu açık açık belirtilmiştir.

Anayasamızın 41. Maddesi “ailenin huzur ve refahı ile özellikle anne ve çocukların korunması için tedbir alınması” görevini Devlete yüklemektedir. Öte yandan Cumhurbaşkanımız son günlerde her platformda aile yapımızın korunmasının öneminden ve LGBTİ faaliyetlerinin yıkıcı etkisinin önlenmesi gerektiğinden bahsetmektedir.

Dolayısıyla Nilüfer Belediyesi’nin “Toplumsal Cinsiyet eşitliği” adı altında yaptığı çalışmalar Türk aile yapımızı bozacak, gençliğimizi olumsuz yönde etkileyecek LGBTİ propagandası yapılması kuvvetle muhtemel olduğundan, 3-4 Aralık tarihlerinde Nilüfer Gençlik Evi’nde (Görükle Spor Parkı) yapılması düşünülen “Toplumsal Cinsiyet Atölyesi” etkinliğinin durdurulmasını talep ederiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ