Demokrat Zafer

Serez Dondurmacısı’ndan Bayramlık Lezzetler

Dondurmanın karşı konulmaz lezzetini ve keyfini sofralara taşıyan Serez Dondurmacısı, her damak zevkine uygun seçenekleriyle Kurban Bayramı’nı karşılıyor. Tüm ailenin aynı masa etrafında buluştuğu bu özel günlerde en lezzetli yemekleri tamamlayan gurme dondurmalar, tatlının en hafif ve karşı konulmaz formunu sunuyor.

Serez Dondurmacısı, birbirinden leziz dondurma çeşitleriyle Kurban Bayramı’nda da hem damakları hem de sohbetleri tatlandırmaya devam ediyor. Sıcak yaz günlerine denk gelen bayram sofralarında tazelik ve ferahlık rüzgârı estiren Serez Dondurmacısı, birlikte olmanın keyfine keyif katmaya hazırlanıyor.

En ferahlatıcı bayram lezzeti

Çikolata ve kaymağın eşsiz birleşimiyle ortaya çıkan Bando Dondurma, damakların serinlik aradığı bu günlerde ferahlatıcı sade dondurmayı kare formda iki farklı reçete ile sunan bu lezzet, özgün damak tatlarına uygun olarak sütlü ve bitter olmak üzere hazırlanıyor. Bando Dondurma fındık ve portakal kabuğu şekerlemesi ile buluşarak bayram sofralarında herkesin kalbini fethediyor.

Bu bayramda da mutluluk Duble Çikolata’da saklı

Yüzde 83 çikolata oranıyla gerçek çikolata tutkunlarının müdavimi olduğu Duble Çikolata, bayram coşkusuna ortak oluyor. Serez’in kendine özgü formülü ile kendi ürettiği çikolatalardan elde edilen Duble Çikolata, mutluluğu ve lezzeti tek bir kâsede sunuyor.

Geleneksel damla sakızı, yeni formuyla sofralarda

Serez Dondurmacısı, dünyada sadece Ege yöresine ait mis kokulu ve işlemesi bir hayli zor olan damla sakızını bayram sofralarına taşıyor. En kaliteli süt kaymağını mücevher gibi kıymetli Ege damla sakızıyla buluşturan bu eşsiz lezzet hem tek başına hem de farklı tatlılarla kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

En iyi dondurma, bir tık uzakta

Birbirinden özel Serez Dondurmacısı lezzetlerine İstanbul’da Bağdat Caddesi, Tuzla, Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.comüzerinden ya da Fuudy, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamalarından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler, Türkiye’nin dörtbir yanına soğuk zincir bozulmadan gönderilebiliyor.

SerezDondurmacısı Hakkında

‘‘Neyiyorsak onu sunarız’’ mottosu ile yola çıkan Serez Dondurmacısı’nın temeli2010 yılında Serdar Kemahlı tarafından atıldı. Çocukluğunda yediği gerçek ve sağlıklı dondurmayı yeniden üretme fikrini hayata geçirme kararı alan Kemahlı, 2011 yılı itibariyle Ar-Ge çalışmalarına başladı. Dondurma üretimi konusunda akademisyenlerle görüşerek yerli ve yabancı kaynaklar okudu, yabancı reçeteleri inceledi, doğru hammadde temini için Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinde yer alan meyve üreticileri ve ari işleme belgesine sahip süt üreticileri ile görüştü. Araştırmaları sonucunda “doğru dondurma” üretmenin temelinde kaliteli, taze ve doğal malzemelerin kullanılması kadar formülün de önemli olduğunu görerek her bir dondurma çeşidi için kendi formüllerini oluşturmaya başladı. Yaklaşık iki yıl süren araştırmaların ardından 2012 yılında İstanbul Maltepe’de ilk mağazasını faaliyete geçiren Kemahlı, Yeni Nesil Dondurmacılık felsefesiyle Serez Dondurmacısı markasını sektöre kazandırdı. Doğru dondurmanın adresi Serez Dondurmacısı “Gurme Dondurmacılık” anlayışıyla dondurmaya hak ettiği değeri veriyor. 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ