Demokrat Zafer

CHP YILDIRIM; BİZ SATAMIYORUZ, VATANDAŞ ALAMIYOR

Genel seçim hazırlıkları için çalışmalarını hızlandıran CHP Yıldırım ilçe örgütünün bu haftaki durağı Mimarsinan Mahallesi pazar yeri oldu. Mimarsinan Mahalle pazarında pazarcılar ve vatandaşlarla buluşan CHP’lilere vatandaşlar hayat pahalılığından şikayetçi olduklarını söylediler. İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş başkanlığındaki CHP heyetine ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve parti üyeleride destek verdiler.

BİZ SATAMIYORUZ, VATANDAŞ ALAMIYOR

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mimarsinan Pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler temennisini ileten Başkan Yeşiltaş, pazardaki vatandaşlarla sohbet etti, vatandaş ve esnafı dinleyen Yeşiltaş pazardaki hareketliliği, alım satım durumlarını pazarda yerinde görerek vatandaştan ve esnafın kendisinden dinledi.

Başkan Yeşiltaş, pazardaki izlenimlerini şöyle anlattı, pazarcı esnaflarımızın bize aktardığı, girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle ürününü yüksek fiyatla satmak zorunda kaldıklarını, vatandaşın ise alım gücünün zayıf olduğu için pazara gelip filesini dolduramadığını anlatan pazarcı esnafı, “Biz satamıyoruz, vatandaş alamıyor” diyerek yaşadıkları sorunu özetlediler. Pazardaki vatandaşlarla da sohbet eden İlçe Başkanı Yeşiltaş pazar alışverişi yapan halkın da fiyatlardan dert yandığını ve gün geçtikçe bu alım gücünün de  alışverişe gelenlerin pazar torbalarındaki azalışlara yansıdığını hem gördük hem de dinledik diye iletti.

AŞIMIZI, EKMEĞİMİZİ HAKÇA PAYLAŞMA ZAMANIDIR

 CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş son olarak sözlerini şöyle tamamladı;

“Ülkeyi yöneteneler umutsuzluk, karamsarlık yaymaya çalışacaklardır. Ama hiç kimse şunu unutmasın, bu ülke geçmişte de çok badireler atlatmıştır. Yine bu badireleri atlatacaktır. Artık karanlığı hep beraber yırtıp atma zamanıdır. Halkın iktidarında; üretenin kazandığı, esnafın evine ekmek götürebildiği ve tüketicinin ise gıda ya ulaşabildiği güzel günlere ulaşmak için çözüm önerilerimizi her zaman anlatmaya devam edeceğiz. Ekmeği, aşı, işi hep beraber büyütme zamanıdır. Aşımızı, ekmeğimizi hakça paylaşma zamanıdır. Hep birlikte bunu başarabiliriz. Bizim bundan hiç şüphemiz yok. Çağrımız milletimize. Katılın bize.”  Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ