Demokrat Zafer

Ünlü Moda Danışmanı Hafize Çeliktürk ile Hemington Stil Günleri Ankara’da Gerçekleşti

Hemington, Ankaralı müşterilerine özel benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşattı. Armada AVM Mağazasında düzenlenen Stil Günleri’nde moda danışmanı Hafize Çeliktürk, konfor ve kaliteyi erkek giyimine yansıtabilmenin ipuçlarını paylaştı.Premium erkek giyim markası Hemington, Ankaralı müşterilerine özel Armada AVM Mağazası’nda “Stil Günleri” etkinliği gerçekleştirdi. Moda ve stil danışmanı Hafize Çeliktürk ile işbirliğinde düzenlenen etkinlikte davetliler, erkek modasının ipuçları hakkında bilgi sahibi oldu. Konfor ve kaliteyi giyim stiline yansıtmak isteyen müşterilerini desteklemeyi amaçlayan Hemington’ın düzenlediği Stil Günleri, yoğun ilgi gördü.

Yaz stiline şıklık katmak isteyenler için stil danışmanlığı yapan Hafize Çeliktürk; davetlilerin önce kişisel giyim zevkini anlayıp tarzlarını ortaya koyabilmeleri için kombin seçenekleri sundu. Hemington’un yeni sezon koleksiyonları ve yaz trendleri hakkında da bilgi veren Hafize Çeliktürk’ün tavsiyeleriyle davetliler, gardıroplarını yenileme fırsatı buldu. Jazz müziği ve ikramlar eşliğinde keyifli bir gün geçiren davetliler, moda dünyasında eşsiz bir yolculuğa çıktı. Dinamik ve modern tasarımları koleksiyonlarına yansıtan Hemington ürünlerinin özel dokusu, yaza uygun harmonik renk kombinasyonları; rafine giyim zevkine hitap eden davetlilerden tam not aldı.

Hemington’ın dünyanın özel coğrafyalarından gelen tamamen doğal iplik, yün gibi elyaflar ve işçilikle hazırladığı koleksiyonlarına markanın seçkin lokasyonlarındaki mağazalarından ve hemington.com.tr online mağazasından ulaşılabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ