Demokrat Zafer

ABDULLAH ERKAL ‘YAN ŞİMDİ’ İLE YÜREKLERE DOKUNDU

ABDULLAH ERKAL, AĞABEYİNE ÖZLEMİNİ ŞARKI YAPTI
Fantezi müziğin güçlü sesi,  söz yazarı, besteci ve yorumcu Abdullah Erkal,  ‘Yan Şimdi’ adlı yeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
5 yıllık susukunluğuna sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Yan Şimdi’ ile son veren Abdullah Erkal, özlem ve hasret kokan, hüznü, ayrılığı anlatan duygusal şarkısıyla yüreklere dokundu.
Söz-Müzik Yapım etiketiyle dijital platformlarda yerini alan ‘Yan Şimdi’ dinleyici  karşısına çıkar çıkmaz  büyük ilgi gördü.
Aranjesi Fırat Özbaylar’a, mastering’i Emre Kral’a ait olan şarkının İstanbul Riva’da çekilen klibin yönetmen koltuğunda ise Fatih Yıldırım  oturdu.
Abdullah Erkal, 2017 yılında kaybettiği ağabeyi İbrahim Erkal’a, ithafen  yazdığı  şarkısında, usta sanatçıya olan özlemini dile  getirdi.
AĞABEYİMİN YERİ ASLA DOLMAYACAK
Sanatçı, “Ailece çok zor  bir süreç yaşadık. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Ağabeyim çok  iyi bir  ozan ve usta bir yorumcuydu. Allah’tan rahmet, sevenlerinden dua diliyorum.  Yeri asla dolmayacak. Benim mahzen’imden çıkıp sizlere yeniden merhaba dediğim ‘Yan Şimdi’ eserimiz sizlere emanet.. 5 yıl aradan sonra sizlerle yeni şarkım ile müzik hayatıma devam ediyorum. ‘Yan Şimdi’yi  umarım sizler de benim gibi sarıp sarmalarsınız” dedi
MÜZİK  EKMEK VE SU GİBİ
Müzik  hayatına çocukluk yıllarında rahmetli babası Abubekir Erkal’ın, çaldığı klarnet sesleriyle tanışan  sanatçı,  sonrasında  beş  yıl önce kaybettiği ağabeyi İbrahim Erkal ile ‘Usta – Çırak’  olarak müzik yolculuğuna devam eden Abdullah Erkal’ın,  sözü ve müziği kendisine ait 100’ü aşkın eseri bulunmakta. Bugüne kadar 30’a yakın eserini piyasaya çıkarmış olan  sanatçı, 2006’da ‘Nafile’, şarkısıyla müzik dünyasına girerken, 2011’de ‘Aşk Bir Kere’ ve ‘Sonsuz Yol’,  ‘Benim Canım’ eserleriyle tanınan  başarılı  besteci ve yorumcu şimdide ‘Yan Şimdi’ ile  sessizliğini bozdu.
‘Yan Şimdi’ Söz müzik Yapım etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ