Demokrat Zafer

Genç şarkıcı, piyanist Hande Plak şimdide şarkısının akustik versiyonunu yayımladı

Hande Plak & Uğur Büyükçınar – Kork Akustik

Kork Akustik, Temmuz 2022 de yayınlanan orjinal versiyonunun ardından, söz ve müziğinin romantik ve hüzünlü dünyasını daha derinden hissettirdiği versiyonuyla tüm dünyada yayında.

Klasik piyanonun zarafetiyle buluşan dramatik kemana 90’ların Dx tınılarının eşlik ettiği Kork, akustik severlere özgün bir akustik deneyimi sunuyor.

Hande Plak’ın piyanosuyla Uğur Büyükçınar’ın klavyesinin birleştiği bu versiyona, Utku Barış Andaç kemanıyla eşlik ediyor.  

Hande PLAK , Uğur BÜYÜKÇINAR – Kork (Akustik) Söz & Müzik Hande Plak Aranje : Uğur Büyükçınar Keman : Utku Barış Andaç Piyano : Hande Plak Klavye : Uğur Büyükçınar Mix & Mastering : Burak Can Güneren Mastering : Burak Sarıkaya Klip Yönetmen : Bekir Şenlik Stüdyolar : Rist İstanbul / Feza Sound Lyrics Gece bitmez, düşü görmez gözüm Bir tek senin yüzün var aklımda Soran olmaz, bilen duymaz Derdimde bir tek senin ismin var Beni zamana bırakma Zaman alırsa durmaz ruhum karanlığında Hep ben gelemem o yolları yarasız geçemem Bir gün uzaktan bakarım diye kork

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ