Demokrat Zafer

Genç Siyasetçi Palabıyık’tan, Başkanlar Konuşuyor da Dobra Dobra

Tarık Şeker ve Özge Demir’in hazırlayıp sunduğu Gemlik’in tarafsız siyaset programı 60 Dakika Siyaset Başkanlar Konuşuyor Programı’nın konuğu bu Gelecek Partisi Gemlik İlçe Başkanı Cihan Palabıyık oldu.

Genç siyasetçi Palabıyık program esnasında Şeker ve Demir’in sorularını cevapladı.

GÜÇLENMİŞ PARLAMENTER SİSTEM HEDEFİMİZ

İlçe Başkanı Gelecek Partisi’nin parlamenter sistemden ziyade güçlendirilmiş parlamenter sistemi benimsediklerini ve bu çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

GEMLİK’TE GENÇLERE KÜLTÜR,SANAT VE BİLİMİ AŞILAYACAĞIZ

Gazeteci Özge Demir’in Gemlik’te gencin uyuşturucu sorununa nasıl bir çözüm getirileceği sorusu üzerine Başkan Palabıyık, İlçede uyuşturucuyu önlemek için yaygın bir kültür,sanat ve bilim ile uğraşın önünü açarak soruna çözüm olacaklarını dile getirdi.

KÖRFEZE ADINI VEREN İLÇEMİZDE DENİZ KULLANILAMIYOR

Gemlik Körfezi denizinden yararlanılamıyor, özellikle Kumla hakkında detaylı calışma yaptıktan sonra gerekli basın açıklamasını yapacaklarını söyleyen Başkan Palabıyık Gemlik’e, kamu ve özel teşviklerle yatırımcıları çekmeyi düşündüklerini söyledi

Ayrıca ilçe teşkilatı olarak iyi bir yapılanma içerisinde olduklarını Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Muratoba’da da bir süre yaşadığını ve Gemlik’e yabancı olmadığını da sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ