Demokrat Zafer

Türk müzik sahnesinin efsanevi grubu MFÖ, Atlantis Yapım Organizasyonu’yla Turkcell Vadi’yi Salladı!

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, ülkemizin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ, bu akşam sezonun son kapanış konserini MFÖ ile gerçekleştirdi. Muhteşem 3’lü konser performansları ile Türk müzik tarihinin en efsane gruplarından biri olduklarını bir kere daha gösterdiler.

“Mazeretim Var’ şarkısını söyledikten sonra sahneye ısıtıcı isteyen Mazhar Alason ‘ Bu gece sizleri şarkılarımızla ısıtacağız’ dedi. Alanson’dan sözü alan Özkan Uğur’da ‘Biz gençken hayat ne güzel diyorduk. Biz de hayatın dikenli yollarında ilerlerken mecburen dedik’.. diyerek Turkcell Vadi ‘yi hınca hınç dolduran binlerce kişi ile Mecburen parçasını coşkulu bir şekilde söylediler.

1984’te çıkan Ele Güne Karşı albümüyle birlikte toplam 13 albümde (3 best of, 10 stüdyo albümü) dillere dolanan sayısız şarkıya imza atan, ülkenin dört bir yanında konserler veren MFÖ, “Sakın Gelme”den, “Mazaretim Var Asabiyim Ben”e, “Ele Güne Karşı”dan “Güllerin İçinden”e, “Ali Desidero”dan “Sarı Laleler”e, en sevilen şarkılarıyla tarihe not düşülecek konserlerinden birine imza attı.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere gelecek sezon da sunmaya devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ