Demokrat Zafer

PETEK DİNÇÖZ 8 YIL SONRA İSTANBUL’DA SAHNEDE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Jolly Joker’in sunduğu yepyeni deneyim Jolly Joker Private sahnesinde tarihimizin en önemli günlerinden 29 Ekim’de, Petek Dinçöz özle bir repetuvarla sahneye çıktı. 8 yıl ara verdiği sahnelere geri dönen Petek Dinçöz’  özel gala programında sahnede olmanın heyecanının ve mutluluğunun yanı sıra, dinleyici ile buluşacak olmanın da keyfini yaşadı.

Türk sanat müziğinden arabeske, halk müziğinden popa kadar geniş ve renkli bir müzikal yelpazeden tatlar sunan Petek Dinçöz, enerjisi ve güzelliği ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Seyircisini ve sahneyi çok özlediğini dile getiren Dinçöz, 3 saat sahnede kaldı. Müzisyen arkadaşları ile son derece eğlenceli bir sahne programı sunan Dinçöz, iki farklı sahne kostümüyle güzelliğini gözler önüne serdi.

Hem sahneye geri dönen hem de müzik dünyasına tekrar adımını atan Dinçöz, iki ay içinde yayımladığı şarkılarla dijital platformlarda en çok dinlenen parçalar listelerine uzun aranın ardından 1 numaradan giriş yaptı. Güçlü bir geri dönüş yapan Petek Dinçöz, sahnede 2023 yılı içinde sürekli boy gösterecek.

Bir yandan yeni şarkılarını yayınlamaya devam eden Dinçöz, diğer taraftan konserlerine hız kesmeden devam edecek. Konserler için 30 kişilik müzisyen ekibiyle provalarını hayata geçiren Petek Dinçöz, muhteşem  konserlerine hem görsel hem de işitsel olarak imza atacak

Yurt içinde ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendiren Petek Dinçöz, yeni yılda sevenleri ile bolca hasret giderecek konserlerde buluşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ