Demokrat Zafer

Yıldırım GÜVEN’de Olsun! İLK SEÇİMDE BÖLGEMİZİN 10 MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINA TALİP OLMAK İÇİN ADAYIM.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı; için seçimlere çeyrek kala ikinci adayda Cumhuriyet Bayramı’nda adaylığını açıkladı. İYİ Parti’nin kurucu kadrosunda bulunan İl ve İlçe kademelerinde görev almış isim Güven Turan adaylık açıklamasında gönüldaşları kendisini yalnız bırakmadı. Güven Turan’ın açıklamasında Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, Yıldırım Belediye Meclis Üyeleri Turgay Ferahlıer, Mehmet Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Ferit Gürsoy ve Mehmet Temirtaş’ın yanı sıra Kurucular Kurulu Üyeleri ve partililer bulundu.

Güven Turan konuşmasında; Sayın İlçe başkanım, sayın İYİ Parti kurucular kurulu Başkanlarım, değerli il Yöneticilerim, çok kıymetli ilçe başkanlarım, Yıldırım İlçe Yöneticilerim, Meclis üyelerim, Partimizin mihenk taşı olan uç beylerimiz Mahalle Başkanlarım, gururumuz olan kadın politikaları başkanlarım, olmazsa olmazımız gençlerimiz ve partinin gerçek sahipleri siz değerli üyelerimiz.

Bu anlamlı günde kıymetli zamanlarını bizlere ayıran Bursa’mızın güzide basın mensupları, hanımefendiler, beyefendiler adaylık açıklamama

HOŞ GELDİNİZ ŞEREF VERDİNİZ.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığının kuruluşunda emeği geçen kurucu ilçe başkanı Erkan Subaşı ve yönetimine,   Kerem Aslan başkan ve yönetimine, üye sayımızı Binler den alıp üç binlere çıkaran Kemal Başkanım ve çok değerli yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu süreçte emekleri çok olan merhum Meclis üyemiz Muhammet Budaklı abimize, Sabri Göktürk kardeşime ve ahirete intikal eden tüm üyelerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yıl dönümünü kutladığımız bu güzel anlamlı günde adaylık açıklamasını yapmanın ayrıca onur, şeref ve gururunu yaşıyorum.

Bize Cumhuriyeti armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşları ve Tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum.

KAHROLSUN İSTİBDAT YAŞASIN HÜRRİYET VAROLSUN CUMHURİYET…

Çok değerli hazirun

Bundan beş yıl önce yaşadığımız bütün zorluklara rağmen kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz İYİ Partimiz bugün iktidara namzet hizmete talip ve ülkemizin umudu haline gelmiştir.

Umudu gerçeğe dönüştürmek için dünden bugüne, hırslarına, korkularına yenik düşmeyip gemiyi terk etmeden emek veren, mücadele eden, burayı Şereflendiren sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyorum.

Koşar adım İYİ Parti iktidarına giderken pazılın bir parçası olmak adına,  İYİ Parti Yıldırım ilçe başkanlığına sizlerin desteği ve teveccühü ile ADAYIM…

Adaylığını açıklayan Sayın Serkan Beklen kardeşime başarılar diliyorum.

Değerli dava arkadaşlarım çok kıymetli hazirun

25 yıl Emniyet teşkilatının iki güzide birimi olan Özel Hareket ve Siyasi Şubede görev yaptım. Dolayısıyla hayatı terörle mücadelede geçmiş bir kardeşinizim. MHP de başladığım siyaset hayatıma, Meral Akşener Genel başkanımın verdiği her mücadelede yanında yer alarak bu günlere geldim.

İYİ Parti tüzüğünün yazılmasından tutunda Kuruluşuna, Kurucu İl yöneticiliğinden tutunda, Üst kurul delegeliğine, Teşkilat başkanlığından tutunda her kademesinde onurla gururla görev yaptım.

Çok kıymetli hazirun,

İYİ partinin İlçe başkan Adayı olarak karşınızdayım. Evli ve bir çocuk babasıyım. Eşim, Öğretmen.  Tek kızım ise Elektrik elektronik Mühendisi. Ben ise Emekliyim.  Ordu ilinde doğdum. 30 yıldır da Yıldırımlıyım… Ne tek kişiye diyet borcum oldu, ne de tek kişinin bilerek kalbini kırdım.

Yıldırım’ın, sorunlarını biliyoruz, kongrede bunları çözümlerini sizlerle paylaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki Yıldırımı yaşanabilir bir ilçe yapacak hem projelerimiz hem de ekip arkadaşlarımız mevcuttur. YILDIRIM İYİ VE GÜVEN’DE OLACAK…

BİR HAYALİMİZ VAR…

Her bir üyeyi, delegeyi, İYİ Partiye gönül vermiş her bireyi kucaklayıp, sahip çıkıp yol arkadaşı olmak, birlik beraberlik içinde kardeşçe bu kutsal yolda omuz omuza, kol kola yürümek…

ÇOK MU ZOR?

HEP SORUYORLAR “ NEDEN ADAYSIN “

NEDEN Mİ ADAYIM?

BEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN ADAYIM…

BİRLİK İÇİN BERABERLİK İÇİN ADAYIM.

3 bini aşkın üyenin ve İyi Partiye gönül vermiş tüm hemşerilerimin SESİ OLMAK İÇİN ADAYIM.

4500 SANDIK GÖREVLİSİNE VE SANDIĞA SAHİP ÇIKMAK İÇİN ADAYIM.

BU ANLAMDA İYİ PARTİNİN KAYBEDECEK TEK BİR İNSAN GÜCÜNE TAHAMMÜLÜ OLMADIĞINI, BİLDİĞİM İÇİN ADAYIM.

YAŞANABİLİR BİR YILDIRIM İÇİN ADAYIM.

SOKAKLARINDA PARKLARINDA GÜNÜN VE GECENİN HER SAATİNDE KORKUSUZCA İNSANIMIZ YÜRÜSÜN DİYE ADAYIM.

3200 OLAN ÜYE SAYISINI,  MAHALLE MAHALLE, CADDE CADDE, SOKAK SOKAK,  EV EV DOLAŞARAK 10 BİNLERE ÇIKARMAK İÇİN ADAYIM.

İYİ PARTİYİ, HEM YERELDE HEM GENELDE İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM.

BÖLGEMİZDE 1 MİLLETVEKİLİ İLE TEMSİL EDİLİYORUZ.

İLK SEÇİMDE BÖLGEMİZİN 10 MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINA TALİP OLMAK İÇİN ADAYIM.

TARİHİN HER SAFHASINA DAMGA VURMUŞ GÜZİDE İLÇEMİZ YILDIRIM’I KÖY GÖRÜNÜMÜNDEN KURTARMAK İÇİN ADAYIM.

NİÇİN Mİ ADAYIM!

SAYIN GENEL BAŞKANIM ÖNCE BAKANIMDI,

ŞİMDİ GENEL BAŞKANIM,

İLK SEÇİMDE ALLAHIN İZNİYLE  GENEL BAŞKANIMA,  BAŞBAKANIM DEMEK İÇİN ADAYIM.

Değerli dava arkadaşlarım, Hanımefendiler, Beyefendiler ve çok kıymetli basın mensupları;

Demokrasiye inancım tamdır. SANDIKLA GELEN SANDIKLA GİTMELİ. Koltuklar geçici, makamlar kalıcıdır. Delegeden almış olduğu yetkiyi, tekrar delegeye teslim edecek olan Kemal Başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum.

DELEGE TAKDİR EDER BU YETKİ BİZE VERİRSE;

İYİ’leri hem yerelde hem genelde iktidara taşıyarak, İYİ parti bayrağını Balabanbey burçlarına, asmaya SÖZ VERİYORUM.

Değerli dava arkadaşlarım ve Çok kıymetli misafirler;

Konuşmama Hacı Bektaş’ı Veli’nin sözleriyle son vermek istiyorum “ GELİN CANLAR, BİR OLALIM, İRİ OLALIM DİRİ OLALIM “

BİRLİK, BERABERLİK İÇİN İYİ PARTİ İKTİDARI VE TÜRK MİLLETİNİN UMUDU OLMAK ADINA ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA, ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

‘VAKİT İKTİDAR VAKTİDİR’

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

TÜRK MİLLETİ İÇİN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

CUMHURİYETİN BEKASI İÇİN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

   Bu anlamlı günde bizi yalnız bırak mayan dava arkadaşlarıma, gönlü burada olup katılamayan tüm dostlara ve çok kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

ALLAHA EMANET OLUN.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ